Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Wil jij je talenten ontdekken? Je mindset rond geld veranderen? En/of het leven van je dromen bouwen?

TIP: boost je zelfvertrouwen door online gratis (!) powertalks te volgen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wist je dat een op de twee vrouwen zich minder zelfverzekerd voelt dan mannen? Herken jij dat gevoel en wil jij aan je zelfvertrouwen werken? Dan hebben wij dé tip voor jou. Beautymerk Kérastase slaat de handen in elkaar met #SHEDIDIT, een vzw voor diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap, om gratis (!) online powertalks te geven.

De confidence gap is real: vrouwen voelen zich nog altijd minder zelfzeker dan mannen, en daar moet verandering in komen. Dus slaat beautymerk Kérastase de handen in elkaar met #SHEDIDIT, een non-profitorganisatie die zich richt op vrouwelijke ondernemers met een migratieachtergrond, om ook in ons land gratis (!) online powertalks te geven.

De powertalks bestaan uit drie pijlers: mentorschap om jonge vrouwen te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten, inspiratie door middel van evenementen waar inspirerende vrouwelijke figuren en rolmodellen aan bod komen en ten slotte ook training om onbewuste vooroordelen op de werkplek aan te pakken.

Engelstalige online sessies

Hoe gaat het nu concreet in z’n werk? Vanaf deze week worden er in de Benelux gratis (!) Engelstalige online mentorsessies georganiseerd door vrouwen voor vrouwen tussen 18 en 35 jaar. De bedoeling is om zelfvertrouwen te versterken en professionele en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Heb jij interesse? Je kan deelnemen aan één of meerdere sessies.

Het startschot wordt komende donderdag 19 oktober gegeven met de Powertalk ‘Confident in Your Personality: Discover your Unique Gifts’ door Belgische content creator Amber Ansah. De volgende, ‘Confident in Money: Managing your Money Mindset’, wordt op 16 november georganiseerd. Op 14 december 2023 is er nog een derde sessie ‘Confident in Your Purpose: Building a Life you Love’.

Wil jij deelnemen? Registreren kan hier!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '