Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Lucas Pezeta via Pexels

Van Wonder Woman tot De Onzichtbare Kroon.

Deze 5 power poses geven je meer zelfvertrouwen

De redactie

De Wonder Woman-houding of de Superman-pose, je hebt er vast al wel eens van gehoord. Het zijn slechts twee voorbeelden van power poses: lichaamshoudingen die zouden helpen om je zelfvertrouwen een stevige boost te geven. Wij geven je er graag vijf mee om je zelfvertrouwen te boosten.

De Wonder Woman

De Wonder Woman

De Wonder Woman

Zet je voeten op heupbreedte, zet je handen in je zij, maak je rug recht en kijk recht vooruit.

De Winnaar

De Winnaar

De Winnaar

Zet je benen wijd open en strek je armen boven je hoofd uit in een ‘V’. Beeld je iedere sportkampioen ooit in, en je weet hoe te gaan staan.

De Krijger (Warrior)

De Krijger (Warrior)

De Krijger (Warrior)

Een pose uit de yogawereld. Zet je voeten wijd open en strek je armen horizontaal naast je lichaam. Kijk naar links of naar rechts en buig lichtjes door je voorste knie.

De Onzichtbare Kroon

De Onzichtbare Kroon

De Onzichtbare Kroon

Deze leerde ik van mijn holistische arts. Het is niet zozeer een power pose, maar wel een visualisatie-oefening. Ga voor de spiegel staan en beeld je in dat je een onzichtbare kroon draagt. Hoe gedraag je je als koningin? Draag je onzichtbare kroon ­altijd, of net zolang als voor jou fijn voelt.

Jouw unieke krachtpose

Jouw unieke krachtpose

Jouw unieke krachtpose

Wat helpt jou in je kracht te staan? Voluit dansen op je favoriete liedje, cash geld in je broekzak, wat mascara op je wimpers of een jurk in een knalkleur? Oefen, speel en voel wat voor jou werkt. Veel plezier!

Tekst: Ella Daeleman

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '