Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Ik ben opgestaan met een soepel, zacht en glowy velletje.'

TIKTOKTEST: slugging met Vaseline om je droge huid te redden

Vraag je je soms af of die hacks die je ziet op TikTok wel écht werken? Wij testen voor jou de meest virale TikTok-trends uit. Slugging is een echte hype geworden op social media en zou dé manier zijn om je droge huid te redden. Beautyredactrice Charlotte testte het uit.

Wat belooft TikTok?


Slugging wil zeggen dat je je verzorgingsroutine afsluit met een laagje Vaseline voor een gehydrateerde, zachte en glowy huid. Zélfs dermatologen op TikTok zijn fan.

@jamie.derm.pa##duet with @wingitbeauty my first duet! ##vaseline ##slugging ##skincare ##skincaretips ##skinhacks♬ original sound – Anthea ?


Wat vonden wij?


Ik ben opgestaan met een soepel, zacht en glowy velletje. Voor droge huidjes is dit een supertrucje om je huid gehydrateerd te houden. Vaseline vormt een barrière op je huid die ervoor zorgt dat je huid vocht vasthoudt. Belangrijk: Vaseline zelf bevat geen vochtinbrengende ingrediënten, het werkt alleen verzachtend en beschermend. Je smeert dus best eerst een hydraterend serum met hyaluronzuur, dan eventueel een hydraterende crème en eindig met Vaseline. ’s Morgens reinigen met een cleanser is een must, want anders blijft er een laagje op je huid liggen waardoor je verzorgingsproducten niet goed doordringen. De Vaseline vormt een afsluitende film op je huid, wat me doet vermoeden dat slugging voor acnegevoelige huidjes risky business is.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '