Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Als je de potjes ziet, wil je ze zo in je badkamer zetten.

SHOPPEN: Rituals brengt een volledig nieuwe lijn uit om je gelaat te verzorgen

Vanaf april zal het aanbod in de Rituals-winkels er lichtjes anders uitzien. Het populaire cosmeticamerk heeft immers zijn volledige huidverzorgingsgamma opnieuw uitgevonden en uitgebracht onder de naam The Ritual of Namasté. En als je ontdekt hoe de producten eruitzien, ben je net als wij meteen verkocht.


Elk product in het gamma is afgewerkt met een tint van goud of zilver én de maskers en dag- en nachtcrèmes zitten in – wait for itmarmeren potjes! Er zijn vijf verschillende lijnen, elk met hun eigen werking. Glow doet de huid stralen en gaat de eerste tekenen van veroudering tegen, Purify zuivert en verfrist de huid en Ageless is bedoeld voor de rijpere huid vanaf 45 jaar. Daarnaast zijn er ook nog de hydraterende lijn Hydrate en de lijn Sensitive, die speciaal bedoeld is voor gevoeligere huidjes.

Niet zeker welke producten het best bij jouw huidtype passen? In de winkel kan je vanaf april met behulp van een apparaatje achterhalen hoe het met je huid gesteld is en kan je laten bepalen welke lijn het meest geschikt is voor jou.

Bij het bedenken van dit gamma hield Rituals duurzaamheid steeds in het achterhoofd, en dat kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen. Toen we die prachtige verpakkingen zagen, hadden we wel meteen wat vragen.Is het wel duurzaam om zo’n glazen pot met marmerprint na gebruik gewoon in de vuilbak te gooien? Er werd ons meteen het principe van de hervulbare verpakkingen uitgelegd. De glazen potten gooi je dus niet weg, maar hou je gewoon bij. Je haalt er de lege plastic capsule uit, gooit die weg en koopt een nieuwe om in de pot te stoppen.

Op die manier zou je volgens Rituals in een jaar tijd maar liefst 70 % CO2, 65 % energie en 70 % water besparen in vergelijking met een situatie waarin je steeds een nieuwe verpakking zou kopen. Toch wel de moeite, niet? Bovendien is het gamma ook volledig cruelty-free (niet getest op dieren, dus) en vegan friendly. Eén product bevat bijenwas, maar verder is de hele lijn dus ook geschikt voor veganisten.

En dan nu naar de winkel, want het is tijd om aan dat glowy zomerhuidje te beginnen werken.

The Ritual of Namasté is vanaf april beschikbaar bij de Rituals Cosmetics-winkels.


 

Lees ook:


 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '