Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Radiogezichten Julie Van den Steen en Ann Reymen zijn fan!

Styliste verovert de Belgische modewereld met haar eigen lijn stijlvolle kraagjes ‘Lilirooz’

Wat doe je als je houdt van peterpankraagjes, maar geen fan bent van bloesjes? Je eigen collectie kraagjes uitbrengen natuurlijk! Styliste Liesbeth Diels waagde de sprong en mag zich nu ook ontwerpster noemen van haar eigen lijn, Lilirooz. 

'Een kraagje doet je opvallen in de menigte'

‘Een kraagje – met welke print dan ook –  doet je opvallen in de menigte. Maar het zit meestal vast aan een bloes, en de perfecte bloes is niet altijd makkelijk te vinden. Te strak aan de boezem of de schouders, onaangenaam materiaal, te veel knoopjes, een hemd dat bij elke beweging omhoog kruipt, een ‘opgesloten gevoel…', zegt Diels.
 

 

Daarom besloot de jonge mama van twee na jaren dromen van een eigen collectie haar oneindige inspiratie om te zetten in iets tastbaars. Met een map vol ideeën en enkele schetsen stapte ze naar een van de beste patronenmakers van België en Lilirooz was geboren. 

 
 
 

Stijlvolle BV's als proefpubliek

Haar proefpubliek? Niemand minder dan de meest stijlvolle BV’s die ons land kent: Julie Van den Steen en Ann Reymen van MNM, Véronique Leysen van Maurice en Noémie Wolfs (ex-frontvrouw van Hooverphonic). 
 
 
 

Zij zijn alvast laaiend enthousiast. ‘In tegenstelling tot onze heupen geraakt onze nek wel in een small’, lachen de zusjes Ann en Nele Reymen. En ook Julie Van den Steen is net als Liesbeth van mening dat kraagjes de finishing touch zijn bij zowat elke outfit:  ‘Kraagjes zijn de nieuwe streepjes. Al-tijd goed!’ Getest en goedgekeurd dus. Nu jij nog!
 
Kraagjes zijn de nieuwe streepjes. Al-tijd goed!
 
De kraagjes van Lilirooz zijn verkrijgbaar in small, medium en large en kosten € 85 per stuk. Je vindt ze hier of kan ze bestellen via de webshop
 Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '