Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Mét tips om een nipslip te vermijden!

STEAL HER STYLE: zo doe jij de gewaagde rodeloperlook van Kat Kerhofs na

Chloë Foubert

Gisteravond zette bekend Vlaanderen zijn beste beentje voor op de rode loper van de MIA’s. Hoewel alle gasten er heel fancy uitzagen, was het vooral de look van Kat Kerkhofs die uitgebreid op beeld vastgelegd werd. De knappe blondine koos dan ook voor een wel erg gewaagde look…

Hoewel we hier op de redactie erg benieuwd zijn naar de artiesten die tijdens de MIA’s in de prijzen vallen, kijken we ook reikhalzend uit naar de glamoureuze outfits die op de rode loper passeren. De glimmende galajurk van Kat Kerkhofs bleef echter het langst in onze gedachten spoken. De knappe blondine koos dan ook voor een lange avondjurk mét een diep decolleté van Elisabetta Franchi. Een label dat we die avond trouwens vaker de revue zagen passeren. Ook Lize Feryn en Olga Leyers kozen voor de sexy ontwerpen van de Italiaanse ontwerpster. Toeval? Wij denken van niet, want Elisabetta maakt van elke vrouw een zelfbewuste diva dankzij een dozijn aan lovertjes en franjes.

Trend op de rode loper

Ook Lauren Versnick, het nieuwe lief van Jens Dendoncker, koos resoluut voor een lange jurk met een diepe halsuitsnijding. Hoe oogverblindend deze look ook wel niet is, kan ‘ie toch riskant zijn. Stofjes kunnen namelijk alle kanten heen schuiven en de kans op een nippelgate à la Janet Jackson is dus niet uitgesloten. Wil je toch in zo’n gewaagde jurk naar een gala? Tante Flair geeft je maar wat graag enkele tips:

 

    • Kies de juiste snit: een boezem die compleet samengedrukt wordt, is niet alleen een tikkeltje ongepast, maar ook erg pijnlijk. Ladies met een C-cup of meer kiezen dan ook best voor een jurk mét cups die ruim genoeg zijn, voldoende steun geven en je borsten omarmen in plaats van ze te pletten. Jurken zonder cups zijn dan weer wel een optie als je een kleine boezem hebt.

 

    • Stick it, baby: als je voor een jurk kiest uit zijdezachte stoffen dan is een dubbelzijdige tape absoluut een must. Die kleeft namelijk urenlang aan de stof én je huid zodat je zonder zorgen ook de beentjes voorzichtig kan strekken op de dansvloer. Bovendien doet ‘ie geen pijn als je hem nadien weer wil verwijderen.

 

    • Voor de twijfelaars: Sta je ondanks de juiste fit én tape nog steeds twijfelachtig over die gewaagde look? Opteer dan voor een jurk waarvan het decolleté voorzien is van mesh. Dit doorzichtige stofje in huidskleur geeft je een extra veilig gevoel zonder dat je daarvoor aan stijl hoeft in te boeten. Kijk maar naar Kat! 😉 Ook haar decolleté bevatte een stukje mesh. Geen kat die het ziet, toch? (pun intended 😉 )

 

Hoewel de jurk van Kat vlotjes over de toonbank gaat voor € 1.469, vonden wij na wat research enkele lookalikes die iets budgetvriendelijker zijn:

Steal her style

€ 49,49 – Asos Design 

Steal her style

€ 69,99 – Missguided via Asos

Steal her style

€ 55,99 – Asos

Steal her style

€ 165,99 – Lavish Alice via Asos

Steal her style

€ 30,99 – Asos

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '