https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Victoria Beckham x Reebok

Bijna te mooi om in te zweten!

Van strakke tops tot sneakers: dit is de langverwachte sportcollectie van Victoria Beckham voor Reebok

Chloë Foubert

Maar liefst twee uur per dag staat Victoria Beckham op de loopband of sport ze samen met haar personal trainer. Miss Posh is bloedserieus als het op haar sportschema aankomt, maar ook haar outfit moet on point zijn. Hoog tijd dus voor een eigen sportcollectie moet de Britse ontwerpster gedacht hebben, en daarvoor sloeg ze de handen in elkaar met Reebok.


Gisterenavond deelde Victoria op Instagram al een reeks kiekjes met haar volgers waarop enkele items van haar sportcollectie te zien waren: van een strakke top tot een nog strakkere legging. Om te bewijzen dat je in die prachtige outfit ook effectief kan bewegen, besloot de voormalige Spice Girl in een filmpje de benen in de lucht te gooien. Jawel, Victoria is nog steeds bijzonder lenig.

From the gym to the street and back


De sportcollectie heeft een duidelijke nineties vibe en komt in een kleurenpalet dat perfect inspeelt op de trends van 2019. Naast het klassieke zwart en wit, spot je namelijk ook oranje, beige en metallic. Victoria’s visie is dan ook doordacht: stijlvolle én technische sportkledij die je zowel in de sportschool als op straat kan dragen. ‘Ik wilde een collectie die matcht met een druk schema als het mijne’, vertelt Victoria. ‘De stukken hebben de technische bekwaamheid die ik nodig heb voor de sportschool, maar ze zijn eenvoudig en aanpasbaar genoeg om te werken met mijn levensstijl. Ik heb elk sportartikel ook zelf getest tijdens mijn trainingen’, aldus Victoria.

De collectie is volledig uniseks en vanaf nu verkrijgbaar via de webshop van Reebok. Uiteraard hangt er aan die gesofisticeerde Britse snitten wel een iets duurder prijskaartje dan aan een doorsnee sportcollectie. Zo betaal je voor een sportieve top als snel zo’n € 60 en voor een strakke legging zo’n € 120. Voor die prijs krijg je misschien wel de juiste motivatie om naar de fitness te gaan en er te pronken in een exclusief design. 😉

Dit zijn alvast onze favoriete items:

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content