Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thinkstock

Is hij een seksgod?

Zó weet je of hij goed is in bed

Je bent je zelf vast bewust van je idioot goede seksleven, maar wij zetten nog even dé twaalf tekenen op een rij. Te weten: de twaalf feiten waaruit je kan afleiden dat je voor altijd seks met hem wil hebben. Want hij is thát good.

1. Hij zorgt er altijd voor dat jij eerst klaarkomt. En wanneer het zover is, is het even prachtig en miraculeus als in The Notebook, maar het is het echte leven en het gebeurt met jóú en je kan het zelf amper geloven! Oh, daar is dat tweede orgasme al.
 

2. Orale seks gaat in beide richtingen. Hij houdt ervan om jou down there te verwennen met zijn mond, ook al heb jij hem nog geen BJ gegeven of ligt er misschien geen in het verschiet. Plus: hij doet het ook góéd.
 

3. Hij lacht je niet uit als je hem je seksuele fantasieën vertelt. Je voelt je volledig op je gemak wanneer je zulke intieme dingen met hem deelt, en dat is gigantisch belangrijk! Je voelt je zelfs niet belachelijk wanneer je hem vraagt om zich te verkleden in een eenhoorn en je alle hoeken van de badkuip te laten zien. Hypothetisch, natuurlijk.
 

4. Hij geeft ook aandacht aan je erogene zones die níét je vagina zijn. Oh, en hij wéét ook waar die zones zich bevinden zonder eerst twintig minuten opzoekwerk te verrichten op Google. En hij wéét dat ze even belangrijk zijn. Geef die man een award.
 

5. Hij voelt zich niet bedreigd door je vibrator. Je weet dat je met een seksgod te maken hebt wanneer hij zijn eigen materiaal niet vergelijkt met de speeltjes in jouw nachtkastje, want hij beseft dat hun kunsten niet te vergelijken zijn met het plezier dat híj je geeft. En jij beseft dat ook. 😉
 

6. Hij geeft je nooit een onzeker gevoel over je lichaam. Integendeel, hij geeft je zo vaak complimentjes – gelijk welke tijd van het jaar of de maand het is, of je nu kilo’s kwijt bent of net een beetje (veel) bent aangekomen – dat jij je zó hard Beyoncé voelt wanneer je bij hem bent. En op die momenten ben je er ook zeker van dat je easily een modellencontract kan binnenrijven.
 

7. Hij duwt je hoofd nooit suggestief naar zijn penis toe. Want deze jongen weet dat dat psychotisch is! Weet je wat ook werkt, gasten? Simpelweg om een blowjob vrágen! Jouw man weet dat allemaal en hij zou zulk irritants nooit flikken.
 

8. Hij kust je na orale seks. Maakt niet uit of hij de ontvanger of gever is, in zijn hoofd zijn jullie gewoon gezellig samen en horen lichaamssappen daar nu eenmaal bij. Hij is niet vies van jouw of zijn lijf, en zeker niet van de combinatie daarvan.
 

9. Hij stopt meteen wanneer jij dat vraagt. Dat zou iedere kerel met meer dan twee hersencellen moeten doen, maar jouw lieve schat rent bijna de deur uit wanneer jij 'nee' zegt. Hashtag solid dude.
 

10. Je vertelt hem dat hij de beste bedpartner is die je ooit hebt gehad, en je hoeft zelfs niet te liegen! En je masturbeert denkend aan hem. PROOF!
 

11. Je wil achteraf zelfs niet gaan plassen, ook al weet je dat je dat zou moeten doen. In jouw hoofd gaat het als volgt: ik weet het wel, blaasontstekingen vermijden en zo, bla bla bla, maar ik kan ook gewoon in bed liggen met de man met wie ik net seks heb gehad, want misschien hebben we straks opnieuw seks. Oh, ik vraag me af welke optie ik zal kiezen. Kans op nog een rondje vrijen? DING DING DING DING DING DING!
 

12. Je wil jullie date night bijna annuleren en gewoon rechtstreeks het bed in duiken. 'Ober, deze maaltijd is goddelijk en ik zou hier heel graag blijven zitten en voor de komende acht uren champagne sippen, echt waar, maar mijn vriendje heeft een penis en handen en een mond, en hij weet wat hij ermee moet doen, dus tot volgend jaar!'

 

Bron: Cosmopolitan

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '