Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Zo kom jij elke vrijpartij klaar

Lukt het je maar niet om een orgasme te krijgen? Probeer het dan eens met deze trucjes. Wie weet lig jij in no time ook te kreunen van genot.

Do’s

 

– Zorg voor een goede sfeer. Doe je het graag bij kaarslicht of ga je liever down and dirty met een streepje muziek? Als je denkt dat dit voor jou werkt, ga er dan gewoon voor.

 

– Gebruik glijmiddel. Dit handig hulpmiddeltje hoef je echt niet alleen te gebruiken wanneer het wat stroef verloopt. Het goedje helpt ook om je clitoris extra te stimuleren. Resultaat? Meer pret in bed voor jou.

 

– Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ja, ook in de slaapkamer is dit van toepassing. Stel jezelf een sexy scenario voor of denk terug aan die ene verhitte conversatie via sms.

 

–  Probeer eens iets nieuws. Vaak komen we vast te zitten in bepaalde gewoontes (of posities).  Stap dus uit je comfortzone en probeer eens een nieuw standje of laat je eens op een andere manier stimuleren.

 

Don’ts

 

Niet aangeven wat je wilt. Gedachtelezen, kan je partner niet. Zeg dus exact waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

 

–  Seksspeeltjes vermijden. De meerderheid van de vrouwen heeft wat extra stimulatie van de clitoris nodig om klaar te komen. Het is geen schande en je hubby moet er zich ook niet onzeker over voelen.

 

–  Op de klok kijken. Je panikeert misschien omdat het ‘te lang duurt’, maar je partner zou  even veel aandacht aan zijn eigen genot moeten geven als aan dat van jou.

 

–  Laat je niet ontmoedigen. Als je last hebt van stress, is het moeilijker om een orgasme te krijgen. Geniet dus volop van de seks of het nu alleen is of met je lover. Zelfs al kom je niet tot een hoogtepunt, seks is en blijft leuk.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '