Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Leer hoe je zijn ego streelt

Zo geef je hem een compliment

Wij vrouwen zijn het gewoon om complimentjes te krijgen. Of dat nu van je liefje, een fluitende bouwvakker of via een privébericht op Facebook komt, we zeggen blozend dank u of rollen eens met onze ogen. Maar zélf complimentjes geven aan mannen, is toch niet zo eenvoudig. Hier zijn enkele tips om zijn ego te strelen!

Voor je in het wilde weg complimentjes begint te verzinnen, moet je weten met welke onderwerpen je kan uitpakken. Hier krijgt een man graag complimentjes over:

Zijn job

Een man krijgt maar al te graag te horen dat hij zijn werk goed doet. Vlei hem dus door bijvoorbeeld  'Ik vind het echt geweldig wat je doet.' te zeggen. Hij zal zich net zo goed voelen als bij een promotie.

Zijn bedprestaties

Zelf laten we het overduidelijk merken als onze geliefde een expert in bed is. Of dat denken we toch. Hoe flauw het voor ons ook kan lijken, vertel hem toch nog eens hoe hij je met zijn skills in de zevende hemel kan brengen.

Zijn smaak

Of hij nu een filmfanaat of muziekkenner is, laat duidelijk merken dat je dat apprecieert. Bewonder hem voor z’n smaak en hij zal zich zéker speciaal voelen.

Zijn lichaam

Let’s be honest, we zijn er gek op als we complimenten krijgen over onze killer legs of ronde billen. Waarom zouden mannen zich dan niet beter voelen als je het over hun brede schouders hebt? Om zijn ego nóg meer te strelen, raak je zijn sterke armen aan terwijl je het compliment geeft.

Zijn humor

Mannen voelen zich altijd een tikkeltje beter als ze je kunnen doen huilen van het lachen. Als je merkt dat hij zijn best doet om je te laten lachen, maak er dan ook een leuke opmerking over. Een eenvoudige 'Je bent zó grappig!' zal zijn effect niet missen.
 

Lees ook:

5 redenen om iemand een compliment te geven

Awkward: mannen lezen elkaars sms'en aan hun lief

10 romantische dingen die je kan doen met je lief

 

Quote

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '