Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Het wordt nog een mooie nazomer!

10 romantische dingen die je kan doen met je lief

De zomer is jammer genoeg voorbijgevlogen, maar er zijn nog zoveel romantische dingen die je kan doen met je lief! Als je nog wat ideetjes zoekt voor een romantisch moment, geven wij je alvast 10 tips om het gezellig te maken.

  1. Lekker ouderwets: ga gezellig picknicken en kerf jullie initialen in een boom. Vergeet er geen foto van te nemen!
     

  2. Volg samen danslessen. Salsa, tango, ballroom, er zijn eindeloze mogelijkheden en het is de perfecte manier om de intimiteit tussen jullie te verhogen.
     

  3. Schrijf een romantische liefdesbrief waarin je vertelt hoe graag je je lief ziet. Of maak een lijstje met de redenen waarom je van hem houdt en stuur dat naar hem op. Ook leuk als jullie al samenwonen!
     

  4. Kook eens gezellig samen. Kies iets simpels om daarna meteen aan het dessert te kunnen beginnen, of kies voor een uitgebreid driegangenmenu. Slagroom op elkaar smeren is toegelaten!
     

  5. Hou een kussengevecht. Zorg voor voldoende kussens en val je lief aan op een compleet onverwacht moment.
     

  6. Hebben jullie nog weinig spontane vrijpartijen? Steek enkele kaarsjes aan, trek een sexy lingeriesetje aan, en verleid je vriend van zodra hij thuiskomt. Zijn gezicht zal onbetaalbaar zijn!
     

  7. Maak een ritje in een draaimolen, reuzenrad of supersnelle achtbaan en geef je lief een lange, romantische kus.
     

  8. Doe iets avontuurlijks samen. Surfen, muurklimmen, kajakken,... Vooral leuk als jullie het allebei nog nooit gedaan hebben, hilariteit alom!
     

  9. Neem samen een bad met veel bubbels en geef elkaar daarna een lange, ontspannende massage. Heerlijk!
     

  10. Regenachtige dag? Dan heb je twee opties: ofwel kruip je in de zetel dicht bij elkaar, ofwel loop je naar buiten en kus je elkaar lang en passioneel. Niets zo romantisch als in de gietende regen je helemaal aan elkaar overgeven!

Welke romantische dingen doen jullie samen?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '