https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Liefde

Zo blijft hij je trouw

Maar liefst 27% van de Vlaamse mannen gaat vreemd. Voor de vrouwelijke bevolking dé bevestiging dat ze allemáál ontrouwe wezens zijn.  Hoog tijd om het geloof in onze mannen terug te krijgen.

“Ik ben met mijn gat in de boter gevallen met Viola en zou haar vertrouwen nooit schenden met ontrouw!”

Mathieu (23): “Ik hoor héél vaak dat ‘alle’ mannen overspel plegen. We zijn gemene, achterbakse schepsels die alleen hun piemel achterna lopen. Er bestaan leukere omschrijvingen om over je eigen soort te horen. Ik ben bijna drie jaar samen met Viola, zielsgelukkig en heb haar nog nooit bedrogen. En dat is tegenwoordig blijkbaar heel zeldzaam. Ik zou haar vertrouwen nooit op zo’n manier schenden. Daarvoor ben ik me te bewust van mijn geluk. Ik ben met mijn gat in de boter gevallen!

Viola weet wanneer ze me aan het lachen moet brengen en wanneer ze me moet troosten. We kunnen heel serieus zijn, maar meestal zijn we net een stel kinderen. Heerlijk om samen lekker gek te doen! Maar we kunnen ook goed praten én hebben een fantastisch seksleven. Het klinkt te goed om waar te zijn en daarom koester ik ook wat ik heb. Uiteraard hebben we ook soms ruzie, maar dat is geen reden om overspel te plegen. Ze is mijn alles en ik wil mijn toekomst met haar niet weggooien voor een avontuurtje.”


Nog 9 mannen getuigen over (on)trouw in jouw Flair.
+ Biologische verklaringen krijg je van Dirk Draulans!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content