Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Mannen, knoop het in jullie oren!

OEI: blijkbaar hebben bijna alle vrouwen een hekel aan dit standje

Als het op seksposities aankomt, heeft iedereen wel zijn favoriet. Alleen is er blijkbaar een standje waar wij vrouwen absoluut geen fan van zijn. Op de website Reddit hebben meer dan duizend vrouwelijke gebruikers laten weten dat ze een hekel hebben aan de positie ‘omgekeerde cowgirl’. Gevolg? Er is meteen een heftige discussie ontstaan en verschillende reacties werden al bijna 100.000 keer bekeken…


 

Omgekeerde wat?


Heb jij nog nooit van dit standje gehoord? No worries, wij leggen het je even uit. Bij een ‘omgekeerde cowgirl’ ligt je vriend op zijn rug terwijl je bovenop hem zit. Alleen kijken jullie elkaar niet aan, maar heeft je partner zicht op je achterste. Hij kan met andere woorden dubbel genieten, maar veel vrouwen beleven maar weinig plezier aan dit standje.

Heel wat nadelen


Verschillende dames hebben op sociale media hun ongenoegen over dit seksstandje duidelijk laten blijken. Eerst en vooral vinden veel vrouwen de omgekeerde cowgirl redelijk pijnlijk. ‘Je hebt er extreem veel beenspieren voor nodig én je hoopt continu dat je de penis van je lief niet in twee breekt’, aldus een redactrice van Mens’ Health.

Je vriend mag dan wel een mooi uitzicht hebben, maar voor ons is dat helaas niet het geval. ‘Als het dan toch lukt, heb je zicht op zijn voeten of op de muur’, zo vertelt Ali Eaves. Andere gebruikers van de website Reddit hebben nog een minpuntje gevonden. ‘Als je lief niet zo groot geschapen is, dan valt hij er continu uit’. En ook hier geven verschillende dames aan dat het gewoon echt pijn doet.

Kan zelfs gevaarlijk zijn


De ‘omgekeerde cowgirl’ is vaak niet alleen pijnlijk, maar dit standje kan ook gevaarlijk zijn. In 50 % van alle onderzochte gevallen is dit standje namelijk verantwoordelijk voor een penisbreuk. Als een vrouw bovenaan zit tijdens de seks heeft ze alle controle en als het verkeerd loopt, kan ze zich niet onmiddellijk aanpassen. Dit stelt het wetenschappelijke magazine Advances In Urology. Dus heren, doe jezelf (en ons een plezier) en laat dit standje voor wat het is.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '