Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wees gewaarschuwd!

Tinder: 4 redenen waarom het jouw shot at love verknalt

Robine van Tilburg
Dating apps zijn hotter than ever. Ze zijn handig om jouw dating skills te verbeteren en geven je vaak bakken  zelfvertrouwen. Toch blijkt meer dan 40% (!) van de Tinder-leden al een relatie te hebben. Hier zijn de redenen waarom het rode Tinder-icoontje helemaal niets van jouw shot at love heel laat.

1. Perfect match! = ego boost

 

Een perfect match op Tinder brengt een soort van euforie met zich mee. Dat geldt echter niet alleen voor jou, ook hij krijgt er een ego boost van. Dat gevoel werkt verslavend, waardoor je er meer en meer naar gaat verlangen. We worden hebberig: gotta catch 'em all. Daardoor ontdekken we dan weer dat we oppervlakkig met wel meer Tinderaars matchen, waardoor niemand nog onvervangbaar lijkt. Contacten leggen wordt te makkelijk, waardoor monogamie geen kans meer maakt.

 

QB

© Giphy

 

 

2. Paranoïde Tinderaars

 

Uit angst dat jouw match ook met anderen praat, doe je dat zelf ook. De talloze verwaterde matches die je al achter je naam hebt staan, maken je bang om zonder gesprekspartner te vallen. Daardoor hou je enkele andere matches achter de hand, just in case. Helaas ben jij niet de enige die zo redeneert. Ja, het is een merde: monogamie is verleden tijd.

 

3. Leugenaars

 

Nog nooit eerder een Tinder-date gehad? Niet enkel op zoek naar seks? Watch out, ladies! Dat zijn de meest voorkomende leugens op de dating app. Als hij online helemaal perfect lijkt, zal er offline zonder twijfel meer dan één ding niet zijn zoals je verwachtte. Je vertrouwen in het andere geslacht slinkt per teleurstelling die je te verwerken krijgt. Daardoor krijgen potentiële echtgenoten in de toekomst misschien geen kans meer van jou.

 

liar

© Giphy

 

 

4. Tinderaars met een relatie

 

Heeft je lief een dating app? Dan is er stront aan de knikker. De stap naar meer kan in de online wereld veel te snel gezet worden. Als hij dan opeens afspreekt met voor jou onbekende 'vriendinnen', is het kwaad al lang geschied. Wees niet naïef. Meer woorden maken we er niet aan vuil.

 

 

 

Wees vooral niet beschaamd als je een trouwe Tinderaar bent. Zelfs de celebs lijden aan Tinder-koorts. Wil je wel Tinderen, maar weet je niet goed hoe? Deze mannen geven je graag enkele tips and tricks!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '