Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Omdat betrapt worden nu eenmaal awkward is

Sekstips voor als je nog thuis woont

Seks hebben als je nog thuis woont, is een uitdaging. Je wilt namelijk liever niet dat je mama toevallig in the heat of the moment je kamer binnenkomt. Lees hier enkele tips & tricks om zonder zorgen jullie gang te gaan in de slaapkamer. 

 

1. Heb stille seks

Kreungeluiden tijdens het vrijen zijn zwaar overschat – zéker als ze je vader kunnen alarmeren. Fluister je genoegen, smoor zijn gekreun in een kussen uit en fantaseer samen over 'ooit', wanneer jullie gillend en brullend van elkaar zullen genieten…

 

2. Vermijd piepende bedden

Niets is zo'n domper op de seksvreugde als een bed dat ritmisch begint te piepen als jullie the horizontal mambo doen. Ofwel vraag je een nieuw bed voor je verjaardag, ofwel zoek je naar uitwijkmogelijkheden. Sleep je matras de grond op en hoppa, je bent klaar om, euh, van grond te gaan. 

 

3. Kies je tijdstip goed uit

Toegegeven, de beste seks begint spontaan en onvoorbereid. Maar als je nog thuis woont, moet je vindingrijk zijn. Dus zorg maar voor spontaniteit op het moment dat je ouders uit eten zijn of naar een feestje moeten! 

 

4. Zorg voor achtergrondgeluid

Aangezien seks nooit helemaal geluidloos is, is een 'stemmig' muziekje (lees: hard genoeg om het geluid te dempen maar niet te luid om je vader te laten binnenstormen om de 'rotherrie' af te zetten). De douche is ook altijd een optie, al vallen jullie twee natte hoofden achteraf natuurlijk wél op…

 

5. Vergrendel je deur

Het is eigenlijk regel nummer één: ga niet van bil voor je je deur op slot hebt gedraaid. Geen sleutel op je deur? Versleep een nachtkastje of je bureau! En misschien moet je het ook eens een keertje 'vergeten': niets zo erotiserend als seks op spannende plekken, toch? 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '