Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

'Jasper heeft zijn lakens daarna weggegooid in een vuilbak in het park, omdat het echt te gênant was om ze zo aan zijn moeder te geven voor de was.'

Mijn eerste keer... tijdens mijn maandstonden: dat had Sien (24) niet voorzien

Je eerste keer vergeet je nooit. En dat geldt eigenlijk voor alle primeurs op seksueel gebied. Sien (24) kreeg haar maandstonden tijdens de seks.

‘Mijn eerste echte keer seks was met Jasper. We waren allebei 16 jaar en hadden geen van beiden al seks gehad. Op zijn 16de verjaardag bleef ik bij hem slapen, om die nacht voor het eerst te vrijen. Ik wilde per se dat we daarvoor het licht uitdeden. Het was pikdonker in de kamer.

Nadat we gevreeën hadden, knipten we het licht weer aan. Tot onze grote verbazing zat heel zijn witte deken en witte dekbedovertrek vol bloedvlekken. Ik dacht eerst dat dat kwam door het scheuren van mijn maagdenvlies, want het was tenslotte mijn eerste keer. Ik wist dat een meisje bij de eerste keer wat kon bloeden, maar dit was echt een stortvloed.

In paniek ben ik op het internet gaan opzoeken hoeveel bloed je normaal gezien verliest bij je eerste keer. Dat bleek helemaal niet zo veel te zijn. Uiteindelijk bleek dat ik gewoon voor het eerst mijn regels had, net tijdens de eerste keer seks. Jasper heeft zijn lakens daarna weggegooid in een vuilbak in het park, omdat het echt te gênant was om ze zo aan zijn moeder te geven voor de was. Een avond van heel wat firsts.’


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '