Home Lifestyle Mijn eerste keer… in een tent: lezeres Ashley zal haar dronken avontuurtje...

Mijn eerste keer… in een tent: lezeres Ashley zal haar dronken avontuurtje niet snel vergeten

'Niet alleen mijn ouders, maar ook mijn en haar vriendinnen waren getuige geweest van mijn "ontmoeting" met Thijs.'

Unsplash

Je eerste keer vergeet je nooit. En dat geldt eigenlijk voor alle primeurs op seksueel gebied. Vraag dat maar aan deze 12 ondeugende dames die terugblikken op hun eerste experimenten in bed. Vandaag: Ashley (26) zal haar eerste keer seks in een tent nooit vergeten.

‘Twee jaar geleden ging ik met mijn vriendinnen naar een scoutsfuif. Daar leerde ik Thijs kennen. Hij was de beste vriend van het lief van een van mijn vriendinnen. Het klikte meteen, misschien omdat we allebei heel erg dronken waren. Uiteindelijk is Thijs met mij mee naar huis gegaan. Met onze dronken kop besloten we te overnachten in het tentje dat nog in de tuin stond. Mijn broer was daar net mee naar een festival geweest en had het daar gezet om nog wat uit te luchten.

Lees: twee heel dronken mensen in een stinkend, smerig, klein tentje, en onze kleren compleet onder het bier. Niet bepaald een opwindend scenario als je er achteraf op terugblikt. Maar op dat moment trokken we ons daar absoluut niets van aan. Net zomin als van het feit dat het tentje net onder het raam van mijn ouders stond… Dat hadden we pas te laat door, nadat we al vier uur in die tent hadden doorgebracht – en niet alleen met slapen.

’s Morgens is Thijs stiekem uit de tent gekropen, in de hoop dat mijn ouders hem niet zouden zien. Helemaal verwilderd en met een houten kop. Ik moest daarentegen de walk of shame ondergaan. Toen ik uit de tent kwam en het huis binnenging, lag mijn zus daar met een hele hoop vriendinnen in de woonkamer te slapen. Ze had blijkbaar een logeerpartijtje georganiseerd. Het waren dus niet alleen mijn ouders, maar ook de hele posse van mijn zus die ’s nachts getuige waren geweest van mijn dronken tentavontuurtje met Thijs. En tja, zelfs al zou ik mijn eerste keer in een tent willen vergeten, dat zullen zij niet snel laten gebeuren.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.