https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Grondregels

Masterclass in flirten

Flirten is één van de plezierigste aspecten van het leven. Maar zoals met alles … Oefening baart kunst! Dus laten we samen nog eens de belangrijkste punten overlopen en dan ben jij dit weekend helemaal klaar om je nieuwste flirttechnieken uit te proberen!

Oogcontact

Alles staat of valt met oogcontact. Als je niet langer dan 2 seconden in zijn ogen kijkt zal hij zijn aandacht verliezen voordat je zelfs de kans hebt gehad om iets te zeggen.  Oogcontact is zeer krachtig. Durf hem in zijn ogen te kijken en dwaal niet af tijdens een gesprek (tenzij hij natuurlijk absoluut saai blijkt te zijn)

Evenwichtige communicatie

Vrouwen staan er om bekend graag over zichzelf te praten. Dat mag, maar laat ook hem aan het woord. Je wilt toch liever al onmiddellijk erachter komen of hij een goede gesprekspartner is?

Blijf ook altijd eerlijk. Doe je niet anders voor want het moest maar eens iets worden. En wat dan?

Play the Game

Flirten is net zo spannend omdat je niet zeker bent over de uitkomst. Gemengde signalen geven is misschien verwarrend maar zo blijft het ook spannend. Als jij op alles ‘ja’ zegt gaat de spanning er heel snel uit..

Lichaamstaal

De meeste boodschappen verstuur je met je lichaamstaal. Meer nog dan de woorden die we uitspreken. Spiegelen bijvoorbeeld wijst op interesse in elkaar. Je armen kruisen en je lichaam wegdraaien daarentegen wijst op het tegenovergestelde.

Poseer

Elk meisje kan er glamoureus uitzien. Als je erbij staat zoals een aardappelzak straal je niet echt veel uit. Lach, lift je kin een beetje, trek je buik in (niet te hard) en schouders naar achter. Let wel op dat je nog steeds ademt 😉

Moeder natuur

Ga nooit naarstig op zoek naar een slachtoffer om je flirttechnieken op te proberen. Je zal zien dat hij automatisch in je gezichtsveld komt (en andersom natuurlijk ook). Dit is namelijk één van de regels van moeder natuur waar je niet onderuit kan. Je zal vanzelf aangetrokken worden door mensen die biologisch gezien matchen met jou.

Veel succes en oefenplezier!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content