Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Da's even snel als hij!

Krijg zin in seks in 5 minuten

Soms wil je hoofd wel, maar volgt je lijf niet. Geen probleem, in deze waslijst aan tips vind je er vast eentje die jou op het lijf geschreven is.

 • Gebruik een lustopwekkend middel. Het bevat ingrediënten die de bloedtoevoer naar de clitoris verhogen en zorgen voor een tintelende sensatie. De gel werkt meteen en het effect houdt 5 tot 10 minuten aan. Onze tip: de Play'O gel van Durex (verkrijgbaar bij de drogist).
   
 • Geef hem een tongzoen. Het lijkt voor de hand liggend, maar het wordt vaak overgeslagen door koppels die al wat langer samen zijn. Jammer, want het is dé perfecte prelude voor seks.
   
 • Kruip samen (of alleen) in de douche.  Aline (31): "Ik word bijna altijd opgewonden in de douche. En daar hoeft hij niet bij te zijn. Water over m'n lijf zien stromen werkt héél erotiserend."
   
 • Ben je stiekem even een beetje uitgekeken op je lief? Voor één keer mag je aan een andere man denken, maar shhht: mondje dicht!
  Ulrike (24): "Als de zin uitblijft, helpt het áltijd om even aan Ryan Gosling te denken. Mmmmm!"
   
 • Begin gewoon te vrijen, ook al heb je niet meteen (veel) zin. Meestal komt die opwinding vanzelf. Even opletten: dat betekent niet – NOT – dat je ooit seks moet hebben tegen je zin.
   
 • Doe aan solovoorspel. Masseer het plekje dat zich een vingerlengte onder je navel bevindt. Je hele bekkengebied wordt opgewarmd door er slechts drie minuten zachtjes op te drukken.
   
 • ‘Glaasje op? Laat je verleiden!’ Alcohol zorgt ervoor dat je minder remmingen en stress voelt, én het geeft je testosterongehalte een boost, waardoor je meer gaat flirten.
  Lisa (30): “Als ik tipsy ben, word ik héél flirterig. En m’n lief ook. De kunst is om niet in het stadium ‘dronken’ te belanden, want dan wordt er alleen fel gesnurkt zodra m’n hoofd het kussen raakt.”
   
 • Check je cyclus. Veertien dagen na je laatste menstruatie is hét ideale moment om seks te hebben. Je oestrogeenwaarden zijn dan het hoogst, en jij bent dan op je heetst.
   
 • Drink bier voor meer plezier. Niet het alcoholgehalte, maar de hop in bier zorgt voor seksuele opwinding bij vrouwen.Yep, vrouwen weten óók waarom!
   
 • Trek je verleidelijkste lingeriesetje aan naar het werk. Je voelt je de hele dag sexy én zelfverzekerd. Laat hem via een sms’je weten wat je met hem wil doen zodra je thuis bent, plaag elkaar en bouw zo de spanning op naar ’s avonds. Wedden dat je thuis de kleren van zijn lijf scheurt?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '