Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Getuigenis

‘Ik werd verliefd op ’n ander tijdens mijn trouwfeest’

‘Ze leefden nog lang en gelukkig.’ Zo gaat dat in sprookjes. Het verhaal van Sophie (27) en Pieter verliep een beetje anders: toen op haar trouwfeest de deejay binnen wandelde, zette zij haar zinnen op hém...

Sophie: “Alles verliep prima op mijn trouwdag. Tot zes uur ’s avonds. Toen kwam de deejay binnen. Sam. Hij liep me voorbij en ik dacht: dát is hem. Dat is de man met wie ik mijn leven wil delen.

Ik had Sam voor mijn trouwfeest al een paar keer gezien en was toen al weg van hem. ’t Is gewoon een heel knappe, vlotte én sociale man: ik snap niet dat niet elke vrouw meteen verliefd op hem wordt. Ik had hem zelfs ooit gezegd dat ik hem wel zag zitten, maar dacht dat hij geen interesse had. Bovendien had hij een vrouw én een zoon: daar kom je natuurlijk niet zomaar tussen (stilte).

Pieter, de man met wie ik een paar uur eerder getrouwd was, was buiten een sigaret aan het roken toen ik Sam ging halen om een slow te dansen. Dat voelde als mijn échte openingsdans. Ik weet zelfs niet op welk nummer het was, zo wég was ik op dat moment.

Er zijn foto’s van die dans: je ziet mijn ouders op de achtergrond een raar gezicht trekken. Zo van: waar is ze nu mee bezig? Tijdens die dans zei ik hem: ‘Anderhalf jaar geleden had je me kunnen krijgen.’ Hij antwoordde, tot mijn grote verbazing: ‘Ik heb toch nooit gezegd dat ik je niet wilde?’ Ja, daar stond ik dan. Een paar uur getrouwd met Pieter, maar dolverliefd op Sam.”

Ontdek voor wie Sophie uiteindelijk koos en hoe het nu met haar gaat, deze week in Flair.

Partner Content

' ' ' '