Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een echte connectie begint met eerlijkheid

GENIAAL: datemiserablepeople.com is een datingsite waar je verplicht eerlijk bent over jezelf

Een datingsite voor zielenpoten? Ze bestaat, en ze heet datemiserablepeople.com! Gedaan met die druk om jezelf te omschrijven als ‘avontuurlijk, spontaan en enthousiast’. Wees gewoon je eerlijke, sociaal incapabele, Ben & Jerry’s schrokkende zelf, en vind iemand die bij je past.

‘Op andere datingsites is er een enorme druk om jezelf beter voor te doen dan je bent’, zegt Shaun in een interview met de Amerikaanse nieuwswebsite Arizona Family. ‘Hier willen we voorbij de onzin, en echte connecties creëren.’

 

Misschien klinkt het niet aanlokkelijk om een man te daten die zichzelf omschrijft als ‘dik, slordig, werkt als enveloppenlikker bij de post‘, maar je weet tenminste wat je aan hem hebt. Anders is het toch maar drie dates wachten voor je beseft dat die zogenaamde hunk op Tinder niet echt elke zondag brownies bakt voor Syrische weeskindjes met een beperking.

 

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in op datemiserablepeople.com.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '