Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Foute flirtmoves: dit vindt hij écht niet aantrekkelijk

Snap jij niet waarom die ene jongen je, ondanks al je inspanningen en overduidelijke signalen, nog altijd niet heeft gekust? Waarschijnlijk maak je een van deze typisch vrouwelijke flirtfouten waarmee je al het manvolk afstoot.

1. Overdreven met je haar spelen of zwieren

Tenzij je een L’Oréal-model bent, zal overmatig met je haren zwiepen weinig naturel overkomen. Same goes voor verleidelijk knipperen met je wimpers.

 

haar

© Giphy

 

2. Een kinderachtig stemmetje opzetten

Als hij toch kickt op dat kinderlijke stemmetje, moet je je misschien even afvragen of jouw crush geen heel foute fetisj heeft…

 

babytalk

© Buzzfeed

 

3. Met andere jongens flirten om hem jaloers te maken

Jij denkt dat je hem een duidelijke hint toegooit, hij denkt gewoon dat jij enorm veel flirt en hij maar een van de zovele jongens is op wie jij je trukendoos toepast. Niet de boodschap die je wil geven, right?

 

regina

© Giphy

 

 

4. Hard to get spelen en dan all over him zijn op sociale media

Je bent een eerder verlegen type en durft enkel in de digitale wereld je verleidelijke, flirtende zelve te zijn? We get it, maar door hem te negeren in real life doe je al je Whatsappwerk volledig teniet. Je hoeft niet recht op hem af te stappen, maar een glimlach of een lieve blik af en toe kan wonderen doen.

 

amy

© Giphy

 

 

5. Je dommer voordoen dan je bent

Vele studies hebben het al aangetoond: smart is echt wel sexy. Doen alsof je niet weet hoeveel twee plus twee is, zal dan ook geen enkele man warm maken daar beneden. Zolang je niet arrogant overkomt, mag je hem echt wel tonen dat er iets in dat mooie kopje zit.

 

white

© Giphy

 

 

6. Te veel maniakaal giechelen

Tuurlijk moet je lachen om z’n mopjes, maar niemand neemt de gekke hyena van De Leeuwenkoning mee naar huis aan het eind van de avond. Echt niet.

 

giechel

© Giphy

 

 

7. Je te veel moed indrinken

Mannen zijn het unaniem eens: te dronken vrouwen, hoe knap ook, zijn heel onaantrekkelijk. Seksistisch inderdaad, want wij moeten hun dronken brulaapgedrag wel oké vinden, maar dat is een heel andere discussie.

 

drunk

© Giphy

 

 

8. Gemeenschappelijke interesses faken

Zo veel te beter als jij, net als hij, superfan bent van Formule 1. Als dat niet het geval is, zal je al snel door de mand vallen wanneer je je flink vanbuiten geblokte weetjes over Lewis Raikkonen en Kimi Hamilton bovenhaalt. Of was het nu omgekeerd?

 

liar

© Giphy

 

9. Speels gemeen zijn

Jongens plagen is liefde vragen, maar er is een verschil tussen plagen en ronduit grof zijn. Mopjes die je het best vermijdt: alles aangaande zijn mannelijkheid, zijn drankorgelcapaciteiten en zijn penis.

 

bitch

© Giphy

 

 

10. Praten over alle jongens die achter je aan zitten

Ze komen dan wel niet zo over, maar jongens zijn vaak net zo onzeker als wij. Als je hem vertelt over alle concurrentie die hij heeft in de strijd om jouw hart, zal hij al snel geneigd zijn op te geven alvorens hij begonnen is.

 

michelle

© Giphy

 

 

11. 'Per ongeluk' tegen hem aan botsen om een gesprek te starten.

Life is not a movie. De kans dat hij geërgerd zal zijn omdat je je drankje over zijn hemd hebt gemorst, is groter dan de kans dat jullie door de botsing stapelverliefd worden, trouwen, kindjes maken en happily ever after leven.

 

botsing

© Giphy

 

 

12. Zijn pet of hoed afnemen en op jouw hoofd zetten

Zou jij het leuk vinden mocht hij jouw juwelen afnemen en er de hele tijd mee rondwandelen? Net als jouw ensemble is ook wat hij heeft aangetrokken een complete outfit. En dus verpest je zomaar zijn look. Not cool.

 

hoed

© sociallitelife.com

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '