Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Een date scoren met je profielfoto

Ben je op zoek naar een toffe profielfoto én een lief, probeer dan eens een vleugje rood. Of het nu je lippen, je nagels, een bloesje of een halsketting is... rood trekt likes van mannen aan.

Ben je hopeloos op zoek naar een lief tegen de zomer, dan is de kans groot dat je deze maand op alle sociale media en eventuele datingsites extra je best zal doen. Twijfel je nog over je profielfoto? Ban die uitdagende poses en ga niet op zoek naar je meest exotische of avontuurlijke reisfoto. Wil je succes bij de mannen? Denk dan ‘rood’!

 

“Een rode achtergrond, rode lippen, een rood jurkje... rood is nog steeds voor mannen dé kleur van de liefde en trekt sowieso hun aandacht.” 

 

Om tot deze resultaten te komen, hebben onderzoekers verschillende groepen mannen een paar foto’s van vrouwen laten zien. De zwart-wit-foto’s hadden geen succes, die met een groene, blauwe of witte achtergrond al iets meer, maar de mannen die foto’s met rood erin te zien kregen, vonden de vrouwen op de foto’s sowieso aantrekkelijker. 

 

 

red

Voor je vol enthousiasme je lippen rood gaat stiften, lees misschien nog eerst even deze tips. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '