Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De beste openingszinnen bij online daten

Één Belg op twee staat open voor online daten. Maar hoe trek je nu het perfecte gesprek op gang? Ontdek hier een lijstje van de beste openingszinnen voor vrouwen én voor mannen.

Bij vrouwen: kookkunsten & humor

Mannen, vrouwen zijn complexe wezens. Ze willen gesoigneerd en gecomplimenteerd worden. Een beetje gestoef of een gevoelige opmerking, en je windt haar zó om je vinger.

 1. Dé topper: 'Ik ben een goede kok. Wat eet je graag?'

   

 2. De op één na meest efficiënte gespreksopener: 'Wacht je op mijn foute openingszin of slaan we dat maar gewoon over?'

   

 3. Deze verovert elk vrouwenhart: 'Waarom krijgen goeie mensen niet altijd wat ze verdienen? Waarom zijn wij bijvoorbeeld nog nooit op date geweest?'

 

Nog enkele tips, heren

 • Geef een oprecht compliment. Dat vinden vrouwen onweerstaanbaar. 
   
 • Let op je taal. Vrouwen vinden spel- of grammaticafouten een grote afknapper. Gebruik ook niet te veel afkortingen. Daarmee geef je haar de indruk dat je haar even snel wil versieren.

 

Bij mannen: keep it simple

Vrouwen, mannen zijn doodeenvoudig. Erewoord. Ze zeggen wat ze denken of ze zeggen helemaal niets. Eigenlijk zijn ze het tegenovergestelde van ons. Als je zijn interesse wil wekken, hou je het simpel. Believe us. Dit zijn de populairste openingszinnen om hem te versieren.

 1. Works like a charm: 'Hoi, hoe gaat het?' of 'Hoi, je ziet er leuk uit.' Less is more.

   

 2. Stel vragen: 'Mijn batterij staat op 7%. Ik koos ervoor om jou een bericht te sturen. Was dat een verstandige keuze?'

   

 3. Zoek gemeenschappelijke interesses. Neem zijn profiel onder de loep en check of jullie gemeenschappelijke hobby’s hebben. Mannen en hun passie, dat is een schot in de roos.

 

Onderzoek door social discovery site Twoo.com. Twoo.com is een social discovery site waar je elkaar op een leuke en ongedwongen manier én in een veilige omgeving kan leren kennen.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '