Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Een bijzonder cadeau van tante Alison.

Daarom opent dit koppel hun huwelijkscadeau pas 9 jaar later

Brandon en Kathy Gunn uit Michigan gaven elkaar al negen jaar geleden het jawoord. Ze kregen toen een speciaal cadeau van groottante Alison. Aan de grote doos hing een briefje met de boodschap: 'Pas openen na jullie eerste ruzie.' Negen jaar lang bleef het cadeau in de kast staan, tot vorige week.

Het koppel nam het cadeau van tante Alison zeer serieus en ze lieten de doos maar liefst negen jaar staan. 'Er zijn de afgelopen negen jaar natuurlijk wel ruzies en meningsverschillen geweest. Maar we waren allebei te koppig om de doos te openen. Het cadeau hielp ons om elke ruzie bij te leggen', schrijft Kathy op de Facebookpagina van Love What Matters.

 

Een paar weken geleden was het koppel aan het nadenken over een huwelijkscadeau voor vrienden van hen. Op dat moment dachten ze terug aan de doos van tante Alison. Toen besloten ze om de doos samen én zonder ruzie te openen.

 

Inhoud 

 

In de doos vonden ze twee rolletjes geld met een briefje eromheen, wijnglazen en badspullen. Op het briefje van Kathy stond dat ze een pizza moest bestellen en een bad moest laten vollopen. Brandon moest dan weer een boeket bloemen en een fles wijn gaan kopen.

 

'Negen jaar lang stond de doos stof te verzamelen. Maar hij leerde ons wat tolerantie, begrip, compromissen sluiten en geduld is', schrijft Kathy verder. Het was dus niet de inhoud, maar de symobolische waarde die hun relatie zo sterk heeft gemaakt. 

 

 

Bron: The Huffington Post

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '