Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Het resultaat is op z'n minst verrassend te noemen

AHA: dit is volgens onderzoek het perfecte aantal bedpartners

Er is enorm veel onenigheid over het perfecte aantal bedpartners dat iemand nu precies in zijn leven gehad moet hebben. Maar om die eindeloze discussie voorgoed uit de wereld te helpen, voerde datingsite 'Illicit Encounters' onderzoek naar dat 'ideale' getal en de resultaten van die studie zijn op z'n minst verrassend te noemen…

'Illicit Encounters', een datingsite voor getrouwde mannen en vrouwen voerde zopas onderzoek naar het ideale aantal bedpartners. Wat blijkt? Volgens 40% van de mannen en 49% van de vrouwen ligt dat perfecte getal tussen 10 en 14. Minder dan 10 bedpartners zou duiden op een 'gebrek aan seksuele ervaring en een tekort aan avontuur in de slaapkamer'.

 

Wild konijn

Maar liefst 70% van de mannen en 66% van de vrouwen zouden van die – volgens ons frappante – mening zijn. Heb je meer dan 19 bedpartners op je lijstje staan, dan zou dat erop wijzen dat je 'als een wild konijn wil rondhoppen, ronduit egoïstisch bent of gewoon moeilijk te plezieren'.

 

Op de vraag of je de seksuele geschiedenis van je partner zou willen kennen, antwoordde 53% van de mannen 'ja' in tegenstelling tot slechts 45% van de vrouwen.

 

Lees ook:

 

Bron: Het Nieuwsblad

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '