Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Étienne Beauregard-Riverin via Unsplash

Een vijfde van de onderzochte groep geeft aan dat lekker eten hen troost biedt na slechte seks (auwch!).

Dit zijn de after sex cravings van de Belgen

Annelies Hart

Je hebt je net keihard in het zweet gewerkt tijdens een sessie stomende bedsport, en plots overvalt het je: enorme honger. Een bestelling is snel geplaatst en in een mum van tijd kan je genieten van foodporn. Maar wat willen de Belgen het liefst eten na de seks?

In de lijst met dingen die we graag doen na een fijne vrijpartij staan knuffelen, douchen en slapen natuurlijk helemaal bovenaan. Maar toch blijkt een onderzoek van Deliveroo dat 27 % van de Belgen eigenlijk nood heeft aan een goede snack, of zelfs een volledig maaltijd.

De reden daarvoor is niet alleen de calorieën opnemen die je net verbrand hebt. Een vijfde van die groep geeft namelijk aan dat lekker eten hen troost biedt na slechte seks (auwch!) en een derde is ervan overtuigd dat een goede after sex snack de band met je partner verstevigt. Iets met de liefde van de man (of vrouw) gaat door de maag.

Energiedrankje voor ronde twee?

De culinaire keuzes van de Belgen zijn weinig verrassend, maar daarom niet minder lekker. De grote favoriet is en blijft natuurlijk water, maar sommigen wagen zich ook aan een energiedrankje. Misschien om zich klaar te maken voor ronde twee?

Op vlak van eten zijn vooral zoete snacks een favoriet. Denk aan een (boter)koek, snoep of een stuk fruit. Anderen roepen dan weer hulp van buitenaf in en laten de delivery guy komen. De grote favorieten hier? Pizza om gezellig te delen (of niet) en een goede vettige burger.

Pas echter wel op, want als je nog eens het bed wil delen, vertoon je beter goede tafelmanieren. 87 % geeft namelijk aan dat onder andere slurpen, smakken en neus snuiven een echte afknapper zijn. The more you know...

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '