Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© giphy.com

Omdat we het ons wel eens afvragen

7 redenen waarom jij de méést bijzondere vrouw in z’n leven bent

Soms vragen we ons af wat ons anders maakt dan andere vrouwen en waarom onze vriend ons zo bijzonder vindt. Er lopen genoeg vrouwen rond waaruit hij zou kunnen kiezen en misschien heeft hij al een hele geschiedenis achter de rug, dus wat maakt jou zo bijzonder? Elke man is anders, maar er zijn een paar dingen waar iedere kerel een zwak voor heeft. Dit zijn 7 redenen waarom jij de meest bijzondere vrouw in z'n leven bent. 

1. Je bent mooi, zowel uiterlijk als innerlijk 

We gaan niet beweren dat het bij mannen alleen om het innerlijke gaat. Integendeel: mannen vinden een knap en verzorgd uiterlijk heel belangrijk. Toch willen ze méér dan een meisje dat weet hoe ze een perfecte make-uplaag aanbrengt. Een vrouw moet ook een mooi karakter hebben. Het is de combi van de twee eigenschappen die jou bijzonder maakt. 

 

2. Je bent onafhankelijk, maar toch zorgzaam

Mannen vinden niets aantrekkelijker dan een zelfstandige vrouw die op haar eigen benen kan staan, die kan opkomen voor zichzelf en die haar plan kan trekken. Als je voor jezelf kan zorgen, is de kans groter dat je ook zorg draagt voor een ander. Wat jou bijzonder maakt, is dat je je eigen dromen najaagt, zonder te vergeten dat hij ook eens graag in de watten wordt gelegd. 

 

3. Je bent ambitieus 

Je hebt een passie, een doel en je toont doorzettingsvermogen om iets te bereiken in het leven. Je grijpt elke kans die je krijgt en je lief geniet ervan om jou zou vastberaden te zien. Je weet wat je wil en dat maakt jou speciaal. Hij wilt je maar al te graag steunen en hij zit op the front row om je te kussen als het je ook écht gelukt is. 

 

4. Je bent de perfecte combi tussen sexy en lief

Mannen willen graag 2 in 1. Het liefst willen ze een sexy vrouw die tegelijkertijd ook lief is. Elke man wil overspoeld worden met liefde, maar hij wilt ook niets liever dan dat je je goed in je vel zit bij hem en dat je hem zo nu en dan de kleren van het lijf rukt. Wat jou zo bijzonder maakt, is dat je er niet mee te koop loopt en dat je ondeugende kantje alleen voor hem bestemd is. 

 

5. Je durft jezelf te zijn 

Als iemand na een paar maanden een totaal ander persoon blijkt te zijn, is dat een serieuze afknapper. Mannen vinden het gewéldig als je vanaf het begin jezelf kan en durft te zijn. Het laat zien dat je trots bent op jezelf en op hoe je bent en dat je je voor niemand zal veranderen: het is te nemen of te laten.  

 

6. Je bent betrouwbaar

Mannen hechten veel waarde aan vertrouwen. Ze zullen niet snel hun diepste geheimen en gevoelens op tafel gooien, tenzij ze er zeker van zijn dat ze je kunnen vertrouwen. Ook eerlijkheid is iets wat van twee kanten moet komen. Een leugentje om bestwil wordt niet geapprecieerd. Het is die oprechtheid, die jou bijzonder maakt. 

 

7. Je houdt van hem zoals je nog nooit van iemand gehouden hebt

Als een man zéker is dat jij de vrouw van z'n leven bent, zal hij alles voor je willen doen: je steunen, je helpen, je versieren, naar je luisteren... Je lief heeft niets liever dan dat je hem ook laat voelen hoe bijzonder hij is voor jou. Als je hem het gevoel geeft dat je nooit zo veel van iemand gehouden hebt als van hem, zal dat jou vanzelf de meest bijzondere vrouw in zijn leven maken. 

 

Meer artikels: 

Beluister zeker deze podcast: wat zoeken mannen in een vrouw? Let op: dit zijn 9 gevaarlijke fouten waarmee je je partner zal wegjagen. Deze 7 lieve berichtjes van hem fleuren je 's morgens op. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '