Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

7 absurde verwachtingen over single vrouwen

Hoera, jij bent happy single. Je geniet volop van luie avonden voor je televisie, je kan schaamteloos met iedereen flirten én je hebt het hele bed voor jou alleen. Alleen denkt je omgeving daar soms anders over. Deze 7 absurde verwachtingen hebben zij over single vrouwen.

1.       Je moet je willen settelen

Oké, we hebben allemaal al gefantaseerd over het perfecte trouwfeest en hoe kindjes met onze crush er zullen uitzien. Maar als jij daar nog niet klaar voor bent, kan niemand je ertoe verplichten. De uitspraak the clock is ticking verwijzen we resoluut naar de vuilbak.

 

2.       Je moet een relatie willen

Op elk familiefeest vraagt je oma wanneer jij eindelijk eens een lief meebrengt. Wanneer je haar uitlegt dat je bewust alleen bent, lijkt haar hoorapparaat het even te begeven. Het allerbelangrijkste is dat jij gelukkig bent met je keuze.

 

3.       Je moet perfect zijn

Wanneer je single bent, verwachten mensen dat je er altijd tiptop uitziet. Je wil toch niet dat mannen denken dat je het hebt opgegeven? Sorry boys, maar soms willen we alleen maar een doos maandverband kopen. Die oversized joggingbroek hoef je dus écht niet elke keer te veranderen in je favoriete skinny.

 

4.       Je moet onafhankelijk zijn

Van single vrouwen wordt verwacht dat ze onafhankelijk zijn. Maar je hoeft je echt niet te schamen om nog steeds gebruik te maken van hotel mama. Het is toch ook niet jouw fout dat haar spaghetti de lekkerste ooit is.

 

5.       Je moet geobsedeerd zijn door je werk

Als je geen relatie hebt, lijkt de enige aanvaardbare reden een fantastische job die al je tijd in beslag neemt. Maar hey, het is echt geen schande als je stiekem al blij bent dat je de rekeningen kan betalen. Life IS though!

 

6.       Je moet feesten

Je niet-single vrienden denken dat jij the life leeft. Aangezien je geen lief hebt om mee in de zetel te hangen, ben jij toch elke avond op de dansvloer terug te vinden? Maar elke avond drinken en dansen op high heels is zelfs voor een getraind catwalk-model onmogelijk. Bovendien is je bff ook een perfecte zetel-hang-buddy.

 

7.       Je moet je ellendig voelen

Jij kan misschien gelukkiger zijn dan ooit, toch zal iedereen denken dat je hoofdkussen ’s nachts verandert in een natte vod. Nee oma, single zijn is niet hetzelfde als ongelukkig zijn. There’s more to life than men!

 

Lees ook:

 

Nina Vanneste

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '