Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

6 signalen dat je beter kan krijgen

Happy together of zijn er toch een aantal strubbelingen in jullie relatie? Hier zijn 6 signalen dat je beter kan krijgen.

1.  Je voelt je onzeker als jullie samen zijn

Oké, je lief hoeft je echt niet elke dag te vertellen hoe mooi je wel bent, maar af en toe kan zeker geen kwaad. Toch moet je ook zonder woorden het gevoel krijgen dat jij voor hem de mooiste bent. Denk je soms dat je vriend je niet meer ziet zitten? Twee woorden: niet oké.
 

2.  Hij laat zijn gsm nooit los

Als jullie samen zijn, heeft hij in plaats van jouw hand zijn gsm vast. Wanneer jullie niet samen zijn, duurt het soms eeuwen voor je een reactie van hem krijgt. Zo weet je dat hij je berichtje wel gezien heeft, maar het gewoon negeert.
 

3.  Hij vergeet dingen die belangrijk voor je zijn

Je hebt een belangrijke sollicitatie of een groot examen? Dat zou je vriend op z’n minst moeten onthouden. Het bewijs van een goede relatie is dat hij interesse toont in jouw leven.
 

4.  Je krijgt meer complimenten van je vriendinnen

Je hubby zou de nummer-één-persoon moeten zijn die je in de watten legt. Krijg je toch meer complimenten van je bff’s dan van je bf? Dan zit er vaak toch iets mis in jullie relatie.
 

5.  Je bent de helft van de tijd ongelukkig

Relaties zijn niet altijd rozengeur en maneschijn, maar je zou toch het grootste deel van de tijd happy met je hubby moeten zijn. Vraag jezelf af of je gelukkig bent in je relatie.
 

6.  Hij behandelt zijn vriendinnen beter

Natuurlijk behandelt hij zijn vriendinnen goed, maar heb je het gevoel dat hij ze meer aandacht geeft dan jou? Dit mag in geen enkele situatie het geval zijn.

 

Lees ook:

Het recept voor een langdurige relatie

Samen op reis: de kleine irritaties

8 signalen dat hij verliefd op je is

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '