Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

4. Het is sowieso de schuld van die 5 glazen wijn, oké 7, maar hoe heet die kerel ook alweer? Je bent de naam van je nieuwste verovering glad vergeten.

6 zaken die door ons hoofd flitsen tijdens een onenightstand

Herlinde Matthys

Van brave huismussen tot wilde maneaters, heel wat vrouwen hebben al wel eens een onenightstand gehad. Of het nu een lekker avontuurtje was of niet, je dacht ongetwijfeld net al ons aan deze 6 zaken.


Seks zonder verplichtingen of zonder al dat melige gedoe achteraf kan heel erg leuk zijn. Je scoort een lekker ding tijdens een avondje stappen en je wil het feestje graag verderzetten thuis – lees: afterparty tussen de lakens -. Toch dwalen je gedachten tussen al dat kussen en friemelen even af naar de bittere realiteit en flitsen deze 6 zaken gegarandeerd op een bepaald moment door je hoofd.

1. Seriemoordenaar


Hij ziet er goed uit, hij kust lekker, maar voor de rest weet je eigenlijk niks over de persoon die naast – of op – je in bed ligt. Wat als het een seriemoordenaar is en jij zijn volgende gewillige slachtoffer bent? Heb je jouw vriendinnen verteld waar je heen ging? Moet je nog vlug iemand sms’en? Vraag je hem zich kort even voor te stellen?

2. Ontbijt op bed


Blijf je slapen en hoop je stiekem op een lekker ontbijtje in de ochtend of glip je als een dief in de nacht op kousenvoeten buiten? In dat laatste geval check je best op voorhand de ‘nooduitgangen’ om je walk of shame toch iets minder schaamtelijk te maken.

3. Viespeuk


Je mag er niet van uitgaan dat je onenightstand bezoek verwachtte deze nacht, maar toch hoop je vurig dat de lakens waarin jullie zo lekker aan het rollebollen zijn vers gewassen zijn. Of toch op zijn minst vorige week ververst, met twee weken kunnen we ook nog leven.

4. Anoniempje


Het is sowieso de schuld van die 5 glazen wijn, oké 7, maar hoe heet die kerel ook alweer? Je bent de naam van je nieuwste verovering glad vergeten. Tim, Timothy, Thomas, Toma? Aaarrgh geen idee! Tip: roep best geen naam op je hoogtepunt, een kreun zal volstaan.

5. Fetish


Op z’n hondjes, missionaris of cowgirl al wat je wil. Maar je wilt niet plots aan het bed geketend worden met handboeien terwijl je verovering zich uitleeft met een zweepje op je bevallige achterste. Je hebt geen idee wat hem opwindt en je hoopt vurig als hij je zachtjes van boven naar onder begint te kussen, dat hij geen rare fetish heeft – lees een grote teen hoort niet in een mond!-.

6. Scheren


Die panties konden de haartjes op je benen verbergen, maar hun onzichtbaarheidsmantel zal elk moment afvallen want je seksbuddy heeft de knoopjes van je rok al kunnen loswrikken. Je probeert je te bedenken of er achter je sexy slipje ook geen klein oerwoud schuilgaat… Nog vlug even naar de badkamer rennen voor een scheermesje te zoeken of gewoon denken dat niemand een gladde zeehond aantrekkelijk vindt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '