Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

It's getting hot, hot, hot!

5 tips voor nog hetere vluggertjes

In de film of in boeken worden lange vrijpartijen vaak voorgesteld als heerlijk. Maar in het echte leven blijkt die marathonseks vaak nogal... saai. Die vervelende ‘zijn we er bijna?’-gedachte is – heel eerlijk – nooit ver weg. Reden te meer dus om af en toe een vluggertje te hebben. Wij geven je vijf tips om élk vluggertje onvergetelijk te maken.


 

1. Kus elkaar


Hoe langer je samen bent, hoe minder er wordt gezoend. En dan bedoelen we the French Kissing way, geen vluchtige kus op de mond. Dat is zonde, want kussen brengt je sneller in the mood. Het maakt immers alle zenuwuiteinden in je wakker, net als je endocrien systeem, dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van geslachtshormonen. Een écht voorspel zit er wellicht niet in, maar kussen, dàt mag je niet overslaan.

 

 

2. Hou je kleren aan


Een vluggertje is geen echt vluggertje als je tijd hebt om je kleren uit te trekken. Bovendien zorgen kleren voor een extra stimulans, omdat seks op die manier bijna dierlijk lijkt. Alsof je zo elkaar moèt voelen, daar en nu. Een vluggertje geeft je overigens een super sexy gevoel!

 

 

3. Verander van omgeving


Een vluggertje in bed in de eeuwenoude missionarishouding is wellicht niet meteen de meest spannende manier om seks te hebben. Ga daarom op zoek naar nieuwe plekjes: ga voor het keukeneiland, de douche of het tapijt in de woonkamer. Niet alleen zorgt een nieuwe omgeving voor een extra stimulans, ook het idee dat je misschien kan betrapt worden, verhoogt de spanning.

 

 

4. Gebruik je fantasie


Wil je zo snel mogelijk opgewonden geraken, dan helpt het om te fantaseren. Beeld je in dat je op een tropisch strand van de Bahamas zit, een romantische suite in de bergen of een koningsbed in een fancy kasteel. Je lichaam reageert immers op je fantasieën. En dat niet alleen: fantasieën helpen je ook om minder snel afgeleid te zijn.

 

 

5. Dirty talk


Communiceren tijdens de vrijpartij helpt je te focussen op je lief. Zeg hem dus hoe goed de seks is of doe aan dirty talk, want het maakt de seks alleen maar beter.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '