Home Lifestyle Seks 5 seksstandjes die je vrijpartij in de zetel onvergetelijk maken

5 seksstandjes die je vrijpartij in de zetel onvergetelijk maken

Je weet wat je vanavond kan uittesten na dat Netflixen!

Shutterstock

Geef het maar toe: alle vrouwen dromen weleens van een stevige vrijpartij in de zetel, want na die romantische film lijkt de weg naar de slaapkamer nog mijlenver. Gelukkig is er dan tante Flair, want wij vonden de leukste seksstandjes voor in onze fauteuil. Je weet wat je vanavond kan uittesten!

1 / 5
The Wrapped Lotus
The G-whiz
The Seated Wheelbarrow
The Lazy Boy
The Butter Churner
The Wrapped Lotus
The Wrapped Lotus

Je partner zet zich in kleermakerszit op de zetel terwijl jij op zijn schoot plaatsneemt. Je wikkelt je benen om de rug van je partner en jullie trekken jullie lichamen naar elkaar toe. In deze positie stel je jezelf volledig open en dan hebben we het vooral over je benen en heupen. Dit standje zorgt niet alleen voor een diepe penetratie, maar ook voor sensationele passie. Kijk elkaar diep in de ogen wanneer je samen de climax bereikt. Intimiteit ten top!

(Illustratie: Women’s Health)

The G-whiz
The G-whiz

Letterlijk elke zetel is perfect voor dit standje. Ga op je rug liggen terwijl je partner voor je op de knieën gaat. Jij legt vervolgens je benen in zijn nek terwijl hij je bij je heupen tegen hem aan trekt. Dit standje weet jouw G-spot perfect te stimuleren terwijl jij comfortabel in de zetel ligt. Van een win-winsituatie gesproken? 😉

(Illustratie: Women’s Health)

The Seated Wheelbarrow
The Seated Wheelbarrow

Schuif die salontafel aan de kant en laat je partner op de rand van de zetel zitten. Ga door je knieën en plaats je handen op de grond. Open je benen en plaats ze rondom je partner terwijl jij je blik naar beneden gericht houdt. Plaats ondertussen jouw verleidelijke derrière in zijn schoot. Je partner houdt je heupen vast terwijl hij diep bij je binnen kan dringen.

(Illustratie: Women’s Health)

The Lazy Boy
The Lazy Boy

Laat je partner met zijn rug tegen de armleuning zitten mét gestrekte benen. Jij kruipt vervolgens bij hem op de schoot met gebogen knieën en je voeten plat op de sofa. Dit standje geeft jou de volledige controle. Jij beslist zelf hoe snel of hoe traag je gaat. Ideaal, toch?

(Illustratie: Women’s Health)

The Butter Churner
The Butter Churner

Dit seksstandje vraagt om wat acrobatie, dus be prepared. Jij gaat op je rug liggen en gooit je benen over je hoofd heen zodat je enkels ter hoogte van je oren op de zetel kunnen rusten. Je partner kan vervolgens over je gaan staan of op de zetel knielen terwijl hij bij je naar binnen gaat. Toegegeven, je flexibiliteit moet voor dit standje wel top zijn, dus bezin eer je begint. Maar als je de uitdaging aangaat, zorgt dit standje wel voor een superdiepe penetratie!

(Illustratie: Women’s Health)

Bron: Women’s Health

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.