Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

5 signalen dat hij je ziet zitten

Ga je binnenkort op date en twijfel je of hij je wel ziet zitten? Luister niet enkel naar wat hij zegt, maar let ook op zijn lichaamstaal. Vaak maken we door middel van ons lichaam onbewust duidelijk of we iemand leuk vinden of niet.

1. Zijn pupillen zijn groter dan normaal

Óf jullie hebben ergens afgesproken waar het donker is, óf hij ziet je echt zitten. Je hersenen geven je pupillen het signaal groter te worden wanneer je je tot iemand aangetrokken voelt.

 

2. Hij trekt zijn wenkbrauwen op

Mensen gebruiken deze expressie onbewust om hun ogen beter te openen als ze iets zien dat ze leuk vinden. Tilt hij zijn wenkbrauwen op wanneer je aan het praten bent? Dan is hij vaak geïnteresseerd in wat je te vertellen hebt.

 

3. Hij leunt naar je toe als jullie in gesprek zijn

Als jullie ergens zijn waar het rustig is en hij leunt naar je toe dan mag je bijna zeker zijn dat hij je ziet zitten. Wanneer jullie ergens afspreken waar ze luide muziek spelen, zou het natuurlijk ook kunnen dat hij je niet goed hoort.


4. Hij raakt je trui aan of trekt er een draadje van

Ah, een klassieker! Als hij je aanraakt zonder bijbedoelingen dan is dat meestal om te zien hoe je reageert op zijn aanraking. Het is vaak ook een teken dat hij je beter wil leren kennen.

 

5. Hij praat tegen je zonder je aan te kijken

Dit kan een teken zijn dat hij zijn opties wil openhouden. Let vooral op wat hij zegt. Doet hij moeite om een gemeenschappelijke interesse te vinden en stelt hij veel vragen? Dan kan het zijn dat je crush gewoon verlegen is.

 

Lees ook:

9 tips voor de eerste date

De mooiste eerste date

Op date? Stel dan drie vragen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '