Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© KylieJennerLipkits

Een nieuwe toevoeging voor je beauty-stash!

Scoor Kylie Jenners Lip Kits voor minder dan de helft

We kunnen niet ontkennen dat de Kylie Lip Kits een enorme hit zijn. Telkens wanneer de jongste Jenner haar voorraad aanvult, is er een kleine internet-meltdown. Fans en beautylovers spenderen met plezier meer dan $ 29 voor lippen à la Kylie. Maar nu blijkt dat je exact hetzelfde product kan kopen voor minder dan de helft van de prijs?!

Een Kylie Lip Kit is felbegeerd en helemaal niet zo makkelijk in je bezit te krijgen. Aan dat hebbeding hangt dan ook een prijskaartje van meer dan $ 40 als je de taks en verzendkosten erbij rekent. Daarom is een goedkoper alternatief zeker welkom! Beautyblogger Stephanie Nicole kwam met een verrassende onthulling. De Kylie Lip Kit blijkt namelijk bijna exact dezelfde ingrediënten te bevatten als een goedkopere versie van ColourPop.

'De ingrediënten van Candy K en de ColourPop Clueless Ultra Matte Liquid Lipstick zijn identiek', aldus de blogster. 'De ColourPop heeft maar een paar extra ingrediënten, en dan gaat het om fillerproducten, maar alles wat in de Kylie Lip Kits zit, zit ook in de ColourPop.'

 

Hoewel Kylie met onderstaande Instagramfoto beweert dat haar Lip Kits niet hetzelfde zijn als de CoulourPop, lijkt de ingrediëntenlijst toch het tegendeel te bewijzen. Oordeel nu zelf:

 

 

A photo posted by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

 

 

 

A photo posted by Stephanie Nicole (@sf_stef) on

Pittig detail dat je niet over het hoofd mag zien: de fabrikant van Kylies producten, Seed Beauty, is ook de fabrikant van ColourPop. Dat nieuws stemt toch tot nadenken als je weet dat je $ 29 betaalt voor de Kylie Lip Kit, en maar $ 11 en voor de ColourPop-lipstick in combinatie met de lipliner… Beautyblogger Stephanie maakte de rekensom hieronder.

 

jes

 

Weet wel dat de nieuwe formule van ColourPop bijna dezelfde is als die van de nieuwe Kylie Lip Kits, maar dus niet van de eerste release van die laatste. Maar waarom zijn de Kylie Lip Kits dan zo veel duurder? Simpel: Kylie Jenners naam verkoopt nu eenmaal. Maar dat haar producten een originele formule hebben, betwijfelen we…

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '