Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: realericvaughn

Mooi én praktisch, we like!

Salted caramel mocha hair is dé haarkleur voor brunettes die geen uitgroei willen

Na cream soda hair en root beer hair hebben we opnieuw een haarkleurtrend op Instagram gespot. Maak kennis met salted caramel mocha hair, de ideale haarkleur voor brunettes die niet zitten te wachten op een vervelende uitgroei.


Als het op haarkleuren aankomt, zoeken we onze inspiratie de laatste tijd in de wereld van food & drinks. Zo hadden we het eerder al over cream soda hair, en ook root beer hair is al de revue gepasseerd. De volgende haarkleurtrend doet ons denken aan ons favoriete Starbucksdrankje; je kan nu ook om salted caramel mocha hair vragen bij je kapsalon.

Wil je graag wat warme tinten in je lokken verwerken, en dat zonder dat je om de zes weken naar de kapper moet om je uitgroei bij te kleuren? Dan is deze haarkleur echt iets voor jou. Haarstylist Eric Vaughn heeft aan onze vrienden bij Allure uitgelegd hoe die techniek precies in zijn werk gaat. Eerst brengt hij de kleur aan van de haarlengtes tot aan de puntjes. Zo kan je je natuurlijke kleur bovenaan behouden en krijg je een subtiele overloop naar de lichtere kleur. Vervolgens voegt hij nog een aantal extra highlights toe in de zone rond het gezicht, voor een extra mooi effect.

Het resultaat is een mix van goud- en koperkleurige tinten, en dat geeft een erg warme uitstraling. Nu is deze trend niet alleen mooi, maar ook makkelijk om te onderhouden. Je hoeft hoogstens naar de kapper voor een toner om de kleuren levendig te houden, maar voor de rest heb je er eigenlijk geen werk mee. We like!

Op zoek naar een kapper? Ontdek de beste salons in je buurt via FlairHair.be.

Nog meer kapselinspiratie: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '