Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Isopix

De knappe ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-acteur deelt graag zijn tips en tricks!

Zo kwam Noah Centineo over zijn laatste break-up heen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Noah Centineo lijkt wel een van die acteurs die naast zijn knappe looks ook over de grootste dosis optimisme ever beschikt. Zijn stralende lach heeft in ieder geval meteen een positief effect op ons ochtendhumeur. Toch weet de knappe ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-acteur ook heel wat over stress en liefdesverdriet. In een interview met Glamour deelt hij dan ook maar wat graag zijn tips en tricks om over die hartverscheurende break-up heen te komen. Neem alvast pen en papier, girls!


Fans durven soms de meest directe vragen aan beroemdheden te stellen, maar knapperd Noah Centineo is niet verlegen om die ook effectief te beantwoorden. In een nieuwe video voor Glamour neemt de acteur alle tweets van zijn fans door. Jawel, álle tweets! Zo vragen sommigen om zijn levensadvies terwijl anderen dan weer heel graag willen weten wat Centineo’s favoriete muziek is of wat zijn idee van een romantische date is. (A girl can dream right‘Leg de focus op jezelf’


Niet de meest eenvoudige tweet, als je het ons vraagt, maar Noah wist hem met glans te beantwoorden. ‘Leg de focus op jezelf’, zegt Centineo oprecht in de camera. ‘Als je echt van iemand houdt, denk ik niet dat dat gevoel ooit zal verdwijnen. Wat je wel kan veranderen, is jouw kijk op de relatie en de dynamiek ervan’, legt hij uit. Noah haalt dan ook zijn eigen ervaringen met liefdesverdriet aan. ‘Een van de beste manieren om over een break-up heen te komen, was voor mij mezelf herontdekken. Doe dingen die je leuk vindt en je ook effectief gelukkig maken. Je voelt je er niet alleen sterker door, maar ook nog eens geïnspireerd’, vertelt Noah.

Wat de knapperd dan exact deed? ‘Lezen, trainen, wandelen, mediteren, yoga, maar ook op stap gaan met mijn vrienden. Na verloop van tijd word je ’s morgens wakker en zal die break-up niet meer zo hartverscheurend zijn als in het begin’, zegt Noah. Het proberen waard, toch?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '