Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Flairlezeres Kim en redactrice Eva gingen samen trouwinspiratie opdoen en dat verliep zo!

VIDEO: Flair ging met bride-to-be Kim naar de ‘I Do I Do’ trouwbeursWe weten maar al te goed dat er enorm veel voorbereiding komt kijken bij het plannen van een trouwfeest. Om jullie een handje te helpen besloten we met een toekomstige bruid naar de ‘I Do I Do’ trouwbeurs te trekken in Antwerpen.
Onlangs lanceerden we een oproep omdat we een bride-to-be wilden meenemen naar de ‘I Do I Do’ trouwbeurs in Antwerpen. Flairlezeres Kim kwam als winnaar uit de bus om met redactrice Eva op pad te gaan.

Het doel was om samen trouwinspiratie op te doen voor de grote dag van Kim op 30 juni 2018. Hoe de meisjes hun dag als wedding planners doorbrachten, zie je in onderstaande video!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenHeb je de ‘I Do I Do’ trouwbeurs in Antwerpen gemist, maar was je er graag bij geweest? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want op zondag 5 november vind je de trouwbeurs in Transfo Zwevegem. Voor meer informatie en tickets kan je terecht op de website van de trouwbeurs.

Lees meer over trouwen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '