Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Geen inspiratie?

5 leuke verrassingen voor je bestie die je amper geld kosten

Jouw bestie is er áltijd voor jou. Hoog tijd om hem/haar eens in de bloemetjes te zetten door hem/haar te verrassen met iets leuks. Bij een geschenk denken we altijd aan dingen die veel geld kosten, maar dat hoeft niet zo te zijn. De leukste cadeau’s zijn zelfgemaakt, met extra veel liefde!

1. Schrijf een brief.


Tegenwoordig hebben we WhatsApp, Instagram en iMessage om met elkaar te kunnen chatten. Maar in plaats van via een berichtje te zeggen dat je je vriend(in) nooit meer kwijt wil, is het veel specialer om dat te doen met een brief. Stop ‘m in een mooie envelop, doe er een postzegel op en doe ’m op de post. Hij/zij zal écht super verrast zijn als er ineens een brief in de bus zit. Het laat ook nog eens zien dat je er echt moeite voor hebt gedaan.

2. Maak een jar of memories


Wat je hiervoor nodig hebt, is een grote snoeppot of een mason jar. Maak allemaal kleine briefjes met op elk papiertje iets wat jullie samen hebben meegemaakt of iets wat je zo leuk vindt aan hem/haar. Doe de briefjes in de pot en versier ‘m eventueel nog een beetje. Om je memory jar nog wat op te vullen, kan je ook zijn/haar favoriete snoepjes erbij doen. Wedden dat je bestie ’t geweldig vindt?

3. Organiseer een fotoshoot


Je kan nooit genoeg foto’s hebben! Organiseer daarom een fotoshoot met z’n tweeën. Je kent sowieso wel iemand met een goede camera die je even heel lief kan aankijken om foto’s van jou en je bestie te nemen. Of maak gebruik van de zelfontspanner als jullie het lekker alleen willen doen. Wat ook een mogelijkheid is, is elkaar fotograferen. Zo hebben jullie allebei een nieuwe profielfoto. Leuk!

 4. Maak ’52 Things I Love About You’– kaarten.


Er zijn vast duizenden dingen die je leuk vindt aan je beste vriend(in). Maar je kan al beginnen met 52. Koop een kaartspel en schrijf op elke kaart wat hem/haar net zo leuk en speciaal maakt. Bundel het kaartspel en doe er een mooie strik rond. So-wie-so het liefste cadeautje dat hij/zij ooit kreeg!

5. Stel een bestie-bucketlist samen.


Bijna dagelijks maken jullie plannen voor de toekomst. Waar jullie heen willen, welke haarkleur jullie samen willen nemen, enzovoort. Om die plannen niet te vergeten, kan je een lange bucketlist voor jullie tweeën maken. Schrijf de leukste dingen die jullie samen nog moeten doen op. Enkele voorbeelden: een roadtrip maken, samen naar een pretpark, kamperen in de tuin, een marathon van jullie favoriete serie houden,.... Je kan het zo gek nog niet bedenken. En dan is het natuurlijk de bedoeling dat jullie alles op die bucketlist afvinken. Go, go, go!

Lees meer:

Partner Content

' ' ' '