Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Check! Check! Check!

5 tekenen dat je partner degene is met wie je moet trouwen

Ahhhh, de dagen dat we nog door een simpel sms’je verliefd werden en onze naam samen met die van onze geliefde en een groot hart in onze agenda krabbelden. Ervan uitgaande dat jullie voor eeuwig samen blijven... Maar zijn jullie wel degelijk zo meant to be? Dit zijn volgens experten vijf manieren om erachter te komen of je partner marriage material is!


 

1. Jullie kunnen het bijleggen na een ruzie


Het is geen goed teken als jullie non-stop kibbelen. Maar als jullie dan toch in een discussie geraken, is het belangrijk dat jullie allebei openstaan voor de mening en de behoeftes van de ander en op een gezonde manier ‘herstellen’ van die ruzie. Als je partner zich openstelt en niet wegloopt of dichtklapt van de discussie, is de kans groot dat jullie je ook wel samen door de ‘slechte tijden’ kunnen sleuren.

 

2. Jullie brengen elkaar aan het lachen


Lachen is het beste medicijn’, wordt weleens gezegd. En als je de humoristische snaar van je partner weet te raken, is dat het beste genezingsproces dat een relatie kan hebben. Het gaat niet alleen over samen plezier hebben, maar ook over het feit dat jullie je kwetsbaar kunnen opstellen ten opzichte van elkaar. Als je partner met zichzelf kan lachen, is dat een groot pluspunt.

 

3. Jullie relatie werd met glans getest


Iedere relatie lijkt marriage material als die gloednieuw, fris en avontuurlijk is. Op zo’n moment kan het lijken alsof jullie relatie helemaal perfect is. Maar het is vaak door persoonlijke uitdagingen, verdriet en teleurstelling dat we echt zien uit welk hout onze romantische relaties gesneden zijn. Dus als jullie samen al enkele diepe waters doorzwommen hebben en je nog steeds een positieve toekomst ziet, betekent dat dat je samen bent met iemand met wie je moet trouwen. Gun jezelf wat tijd om jullie relatie te onderwerpen aan zo’n ‘levenstesten‘ voor jullie de volgende stap nemen.

 

4. Je voelt je 100% comfortabel bij elkaar


En dan hebben we het niet over het feit dat je zonder gêne met je trainingsbroek bij elkaar in de zetel kan liggen. Wanneer je je volledig comfortabel bij iemand voelt, voel je je veilig, geëerd en gerespecteerd. Je kunt je dromen najagen en weten dat je geliefde er altijd voor je zal zijn. Jullie kunnen experimenteren in de slaapkamer zonder judgement, en later samen lachen om de stuntelige pogingen.

 

5. Jullie #lifegoals lopen gelijk


Het is vrij duidelijk dat je niet moet trouwen met iemand die compleet andere dingen wil in het leven. Wil je partner kinderen? Hoeveel? Hoe kijkt je partner op geldzaken? Zijn jullie klaar om te settelen? Als jullie dezelfde levensdoelen hebben, is de kans groter dat jullie huwelijk zal werken.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '