Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

22. Hij ziet jou het liefst zonder make-up.

31 overduidelijke signalen die aantonen dat hij je nog steeds doodgraag ziet

Hij zegt niet vaak dat hij van je houdt, maar dat betekent niet dat hij dat niet doet. Integendeel! Een man toont zijn liefde graag subtiel. En daar heeft hij zo zijn eigen manieren voor.


Twijfel je heel soms eens aan je relatie? Print dan snel deze lijst uit, want ze herinnert je eraan dat je lief je, ondanks zijn nonchalante houding, nog steeds doodgraag ziet!

 1. Hij geeft je spontaan en ongegeneerd een knuffel of kus waar zijn vrienden of familie bij zijn.
 2. Hij eet je gezonde maar smaakloze salades op zonder te zeuren en beweert ook nog eens dat hij ze lekker vindt. En als hij daarna frieten gaat halen, deelt hij ze graag met jou!
 3. Hij doet zijn best om jouw vriendinnen te leren kennen en luistert geïnteresseerd naar je verhalen over hen.
 4. Hij volgt jouw raad op tijdens het shoppen en koopt die hippe outfit. Ook al zou hij zelf liever voor een jeansbroek met een T-shirt van Superman gaan.
 5. Op familiefeestjes is hij degene die enthousiast met je neefjes en nichtjes ravot. Tussendoor werpt hij je veelbetekenende blikken toe...
 6. Hij vindt je nieuwe kapsel geweldig. Ook al zijn alleen de puntjes eraf en ziet verder niemand dat het geknipt is.
 7. Hij gaat mee naar een concert van Taylor Swift. Hij negeert zelfs je gegil en hoort je gezwijmel achteraf braaf aan.
 8. Hij blijft ‘s avonds in bed geduldig wachten tot je je nieuwe Flair volledig gelezen hebt. Ook al wil hij het licht uitdoen en stelt hij je ‘zomaar’ vragen over de seksdagboeken die erin staan.
 9. Hij stemt toe om naar die chickflick te gaan, terwijl de nieuwste ‘Mission Impossible’ ook draait.
 10. Hij fluistert in je oor dat hij je gemist heeft.
 11. Je mag iedere avond naar de 80ste herhaling van ‘Friends’ op televisie kijken. Zolang hij één keer per jaar de Tour de France mag zien.
 12. Hij weet wat hij moet doen als het die tijd van de maand is: veel chocolade kopen, je laten zeuren en vooral níét vragen of het ‘die tijd van de maand is’.
 13. Hij geeft eerlijk toe dat je figuur niet zo goed uitkomt in dat witte jurkje. Iemand die van je houdt, wil dat je er op je best uitziet!
 14. Hij laat een tattoo zetten met jouw naam erin verwerkt (oké, deze is misschien een beetje té extreem, maar zeg nooit nooit).
 15. Hij geeft jou zijn trui als je het koud hebt, houdt een paraplu boven je hoofd als het regent en smeert je in als je ligt te zonnen. Goed of slecht weer, hij staat altijd voor je klaar!
 16. Ook al heeft hij het heel druk op het werk, hij vindt altijd een gaatje om jou een berichtje te sturen of je even op te bellen.
 17. Hij vindt het leuk dat je achterop zijn fiets zit. Hoe lang de rit ook is.
 18. Zodra een andere man nog maar naar je durft te kijken, pakt hij je snel nog wat steviger vast. Jij bent zo leuk dat hij bang is voor alle concurrentie.
 19. Zijn buik en rug laten harsen doet hij niet omdat hij dat zelf lekker glad en hygiënisch vindt...
 20. Als jij ‘s ochtends nog slaapt, blijft hij stil in bed liggen om je toch maar niet wakker te maken.
 21. Een lekke band, gescheurde nagel of bad hair day? Hij snapt je overdreven reactie niet, maar troost je wel en helpt je zoeken naar een oplossing.
 22. Hij ziet jou het liefst zonder make-up, met je haar in de war en met een jeans en T-shirt aan.
 23. Hij vergeet jullie anniversary bijna elk jaar. Maar die keer dat hij hem wél onthoudt, verrast hij je met een mooi juweel, een etentje of een romantisch weekendje weg.
 24. Je eerste ijskoffie: klik! Dat nieuwe zomerjurkje van Zara: klik! Hij neemt jouw Instagramobsessie voor lief en poseert ook nog eens ‘enthousiast’ mee voor de camera.
 25. Hij vraagt je midden op straat, zonder muziek en op een onverwacht moment ten dans.
 26. Hij zet het vuilnis buiten, maait het gras en zorgt dat kapotte lampen vervangen worden. Oké, je moet het vaak een paar keer vragen, maar hij doet het wel!
 27. Als je niks kan zien tijdens een live concert, doet hij er alles aan om daar een mouw aan te passen. Zelfs als hij daardoor de helft van het optreden mist en zijn rug en nek na afloop gebroken zijn.
 28. Hij blijft tijdens de bevalling naast je bed staan en houdt je hand vast, ook al knijp je zo hard dat hij het liefst gillend zou weglopen.
 29. Hij is niet jaloers maar juist trots op jouw promotie, handigheid of spierkracht.
 30. Hij moedigt je aan om te gaan sporten omdat jij je er beter door voelt. Niet omdat hij je strakker of slanker wil zien. Hij houdt van je rondingen!
 31. Als hij jou aan het lachen kan krijgen, is zijn dag meteen goed.


Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '