Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Tim Mossholder via Unsplash

Wedden dat jullie de leukste en meest hilarische tijd van jullie leven hebben?

9 challenges die je eens moet gedaan hebben met je lief

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Zijn jij en je lief die standaarddates wat beu en hebben jullie inspiratie nodig welke leuke dingen jullie nog samen kunnen doen? Eerder gaven we je al challenges die je kan doen met je besties. Nu verzamelden we ook 9 uitdagingen die je met je lief kan doen. Wedden dat jullie de leukste en meest hilarische tijd van jullie leven hebben?

1. Het beste cadeau voor 10 euro.


Ga naar een goedkope winkel zoals Action, Kruidvat of Primark en zoek voor elkaar het beste cadeau (of cadeautjes). Wie met het origineelste of grappigste idee afkomt, is gewonnen. De beloning voor de winnaar mogen jullie helemaal zelf kiezen. 😉

2. Weetjes over elkaar.


Weet jij wat de favoriete kleur is van jouw lief? Of welke koosnaam zijn/haar mama gaf aan je vriend(in)? Om het extra spannend te maken, spuit je bij elk fout antwoord elkaar nat met een waterfles. Dat wordt lachen!

3. My boyfriend/girlfriend does my makeup.


Een populaire uitdaging die we nooit beu zullen geraken? Laat je vriend(in) jouw make-up doen. Je mag pas achteraf het resultaat zien en hem/haar punten geven op tien!

4. Zeven seconden.


Het concept is heel simpel: jullie geven elkaar om de beurt een opdracht die in zeven seconden uitgevoerd moet worden. Zo kan je bijvoorbeeld aan je lief vragen om drie dingen op te noemen die hij/zij positief vindt aan jou.

5. De vloer is lava.


Willen jullie elkaar kunnen uitdagen op elk moment van de dag? Zeg dan onverwachts ‘de vloer is lava’. Dan moeten jullie meteen ergens op gaan staan en telkens van punt A naar punt B zien te geraken zonder de grond te raken. Wie als eerste de vloer raakt, is verloren.

6. Geblinddoekt kussen.


Een leuke, maar ook speelse manier om elkaar uit te dagen? Probeer dan eens geblinddoekt elkaar te kussen. Ga met de rug naar elkaar zitten en doe allebei een blinddoek op. Dan proberen jullie elkaars lippen terug te vinden en het er goed vanaf te brengen.

7. What’s in my mouth.


Bij dit spel kan je (op eigen risico!) zo ver gaan als je zelf wil. Het is heel simpel: jullie kiezen elk een aantal voedingsmiddelen uit die de andere persoon geblinddoekt moet proeven en dan moet raden wat het is. Eén tip: wees lief voor elkaar!

8. Flip the switch.


Flip the switch was vorig jaar populair op TikTok, maar blijft ook nu leuk om te doen. Zelfs J-Lo ging de uitdaging aan met haar hubby. Het is hilarisch!

9. Shop een outfit voor elkaar.


Willen jullie à la ‘Zo Man Zo Vrouw’ elkaar een make-over geven, maar dan zonder de hulp van Jani? Trek dan naar een winkelcentrum en zoek binnen het uur een leuke outfit voor elkaar.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '