Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Dit zorgt sowieso voor een dagje ultimate fun!

Deze 9 leuke challenges kan jij samen met je besties doen

Je hebt nog even om volop van de vakantie te genieten. Profiteer ervan en chill nog maar eens lekker met je beste vrienden. Willen jullie eens wat anders doen dan een filmmarathon? Check dan deze grappige challenges. Dit zorgt sowieso voor een dagje ultimate fun!

1. Chubby bunny


Koop superveel marshmallows, gooi ze in een grote schaal en zet die op tafel. Doe daarna een voor een een marshmallow in je mond. Wie de meeste marshmallows in haar mond kan stoppen wint de challenge. Heb je er over? Dan is het ook lekker in een  chocolademelk natuurlijk!

2. Geblinddoekte visagist


Dit wordt lachen! Verzamel al jullie make-up (natuurlijk niet jouw mooiste) en verdeel de bubbel in tweetallen. Vervolgens is het de bedoeling dat jullie elkaar een make-over geven. Maar let op: de persoon die de make-over geeft moet een blinddoek om. Het team dat de mooiste look creëert wint.

3. Lachen is verboden


Plof met je bubbel op de bank en speel grappige YouTube-video’s af. Als iemand begint te lachen, krijgt hij/zij een streepje achter zijn/haar naam. Doe dit ongeveer een kwartiertje. De persoon met de minste streepjes achter zijn/haar naam heeft gewonnen.

4. Raad het object


Verdeel de bubbel in twee en verzamel per team allerlei kleine objecten in het huis. Doe vervolgens per team de objecten in een grote kartonnen doos en wissel van doos met het andere team. Nu is het de bedoeling dat ieder teamlid geblinddoekt in de doos gaat grabbelen en moet raden wat het object is. Het team dat de meeste objecten raadt, is de winnaar!

5. Life gives you lemons


Food challenges zijn altijd een succes! Snijd een aantal citroenen in partjes en leg ze op het aanrecht. De persoon die de meeste partjes leeg kan zuigen zonder op te geven wint. Trust us: deze challenge is lastiger dan hij lijkt.

6. 100 laagjes make-up


Probeer om 100 laagjes nagellak of lipstick bij jezelf aan te brengen. Wie die dit het snelste voor elkaar krijgt is de big winner. De resultaten zijn gegarandeerd hilarisch!

7. Bubblegum


Iedereen is gek op kauwgom, maar na een uurtje is de smaak er vaak vanaf. Met deze challenge heb je daar geen last meer van. Sla zoveel mogelijk kauwgom in (het liefste met een fruitsmaakje) en kijk wie de meeste kauwgumpjes tegelijk kan kauwen. Hierna hoef jij voorlopig even geen kauwgom meer te zien...

8. Blind tekenen


Voor veel mensen is tekenen best lastig, maar tekenen zonder te zien wat je doet is pas echt next level. Verdeel de bubbel in tweetallen en verzamel pennen en papier. Blinddoek de eerste kandidaat en beslis met de groep een gezamenlijk object (zoals bijvoorbeeld een huis of bloem). De geblinddoekte persoon die het object het mooiste kan tekenen wint de challenge.

9. Raad het liedje


Doe om de beurt een koptelefoon op en kies een leuk liedje op Spotify. Zorg ervoor dat de anderen het liedje niet kunnen horen of zien. Zing vervolgens het liedje uit volle borst mee. Het meisje dat de meeste liedjes het snelste raad is de winnaar!

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '