Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Gingen jullie op surfkamp in Portugal, schildpadden redden in Bali of huizen bouwen in Senegal?

OPROEP: gingen je partner en jij op een superoriginele huwelijksreis?

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Bij huwelijksreizen denken de meesten aan een weekje all-in op een tropische bestemming. Niks mis mee natuurlijk. Maar Flair is op zoek naar lezers die een originelere huwelijksreis beleefden zoals een trip naar Disneyworld, een weekje vrijwilligerswerk in Afrika of een weekend dansen op een festival in het buitenland.

Een van de tofste dingen aan een trouw, als je ’t ons vraagt, is de huwelijksreis! Met je tweetjes voor de eerste keer als man en vrouw eropuit trekken en elkaar die onverdeelde aandacht geven, wat doorheen het drukke jaar met die overvolle agenda’s niet altijd even makkelijk is. De meesten kiezen daarom ook net voor een heel chille trip om eens volledig tot rust te komen en vooral te genieten van hun wederhelft.

Bij Flair zijn we op zoek naar koppels die toch een iets specialere of meer avontuurlijke honeymoon hadden. Gingen jullie op surfkamp in Portugal, schildpadden redden in Bali of huizen bouwen in Senegal? Trokken jullie er geen week, maar zes maanden op uit voor een wereldreis als pasgetrouwd koppel? Is aan het strand liggen niets voor jou en nam je je bruid(egom) mee naar een festival waar je drie dagen danste like nobody was watching?

Stuur een mailtje met wat meer info over je unieke huwelijksreis naar herlinde.matthys@flair.be. Vermeld zeker ook je voornaam en die van je partner en jullie leeftijden. Hebben jullie toffe foto’s, dan zijn die ook zeker welkom!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '