Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Willen jullie een iconische foto uit jullie verleden nabootsen voor onze lens?

OPROEP: Flair is op zoek naar highschool sweethearts voor een toffe beeldreportage

Flair is voor een beeldreportage op zoek naar koppels die al sinds hun tienerjaren samen zijn. Wil je eerlijk vertellen hoe een langdurige relatie eruitziet én een iconische foto uit je verleden nabootsen voor onze lens? Geef ons dan een seintje!

Zijn jij en je partner teenage of highschool sweethearts en delen jullie al langer dan tien jaar lief en leed? Willen jullie vertellen wat het geheime recept van jullie grote liefde is en welke twijfels en/of werkpunten er (nog) zijn, maar ook hoe jullie seksleven eruitziet als je al zo lang met dezelfde persoon samen bent?

Hebben jullie verder zin om voor de lens van een professionele fotograaf, met styling en make-up, een iconische foto uit jullie verleden na te bootsen? Dan zijn we op zoek naar jullie! Interesse om mee te werken? Stuur als de bliksem een mailtje met meer achtergrondinformatie en enkele foto’s uit de oude(re) doos naar marijke.clabots@flair.be. Wie weet schitteren jullie dan binnenkort in Flair. De fotoshoot zal doorgaan in onze fotostudio in Kontich. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '