Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Shutterstock

Hmmm, klinkt gek, misschien eens testen?

Doe je dit vóór de seks? Dan zou je meer kans hebben op een orgasme!

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Seks kan heel leuk zijn, maar kan ook enorm tegenvallen. Hoe dan ook is het iets wat je min of meer zelf in de hand hebt. Een climax bereiken is misschien niet het allerbelangrijkste, maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen. Nu zou er een trucje zijn waardoor je meer kans hebt op een orgasme!


Meisjes die bij elke vrijpartij, of toch geregeld, een orgasme krijgen, kunnen van geluk spreken. Niet elke vrouw komt klaar. Er zijn er zelfs die nooit klaarkomen. Seks draait natuurlijk niet alleen rond het orgasme, maar het is natuurlijk wel fijn. Voor wie graag een climax wil bereiken, hebben we een simpel trucje dat misschien kan helpen.

Scherpste reukzin


Volgens onderzoek aan de Technische Universiteit van Dresden in Duitsland zou je neus snuiten namelijk de sleutel zijn tot het bereiken van een orgasme. Onderzoekers vroegen zeventig jongvolwassenen hun seksleven te beoordelen. Daaruit konden ze afleiden dat vrouwen met de scherpste reukzin zes keer meer kans hadden op een climax. Wow!

Je reukzin speelt een grote rol in het opwinden, en als je neus verstopt zit, ben je minder gevoelig voor de feromonen van je vriendje en zijn lijfgeur. Je neus snuiten voor je seks hebt, zou dus de oplossing zijn. Hmmm, klinkt gek, misschien eens testen?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '