Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Gewoon jezelf zijn, dus!

9 dingen die meisjes meteen aantrekkelijker maken

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Er zijn bepaalde eigenschappen of dingen die meisjes doen die hen meteen knapper maken. En het zijn dingen waarvoor je eigenlijk helemaal geen moeite moet doen! We sommen er enkele voor je op.

Losgaan op je favoriete liedje


Of je nu kan zingen en dansen of niet, het belangrijkste is dat je je durft laten gaan op je favoriete liedje, zonder je aan te trekken van wat anderen denken. Dat is heel aantrekkelijk. So just do your thing, girl!

Slordig haar


Een messy bun of gewoon losse haren tonen dat het je niet veel uitmaakt. Je doet gewoon waar jij je goed bij voelt en hebt al die extra’s niet nodig!

Tegen grapjes kunnen


Niets is zo’n grote afknapper als iemand die niet met je grapjes kan lachen. Jongens/meisjes hebben ten eerste bevestiging nodig dat ze ook écht funny zijn, maar ze willen ook gewoon iemand met een gevoel voor humor.

Zelfvertrouwen met én zonder make-up


Make-up maakt je nog net iets meer flawless, maar zonder schmink ben je ook helemaal oké. Het is belangrijk dat je dat weet en dat je je make-uploze zelf durft zijn in de buurt van je crush.

Enthousiast verhalen vertellen


Wie houdt er niet van als iemand passioneel en vol enthousiasme een verhaal vertelt? Dat toont dat je écht interesse hebt in iets en dat ook graag laat blijken. Als jij boeiend kan vertellen, zal hij/zij ook geboeid luisteren.

Een rare lach hebben, maar er trots op zijn


Dit getuigt alweer van zelfvertrouwen en jongens/meisjes houden van zelfzekere mensen!

Met dieren spelen


Zijn/haar vriendin met zijn huisdier zien spelen? Cutest ever!

Zijn/haar T-shirt dragen


Om de een of andere reden worden meisjes in T-shirts en sweaters van hun lief super sexy door hen gevonden. ‘Lenen’ die handel!

Volledig jezelf zijn


Je niet aantrekken van wat anderen denken en volledig jezelf zijn, is de mooiste eigenschap die je kan hebben. Het maakt je meteen véél knapper dan dat je iedereen gewoon nadoet.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '