Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Dit is dé perfecte kans om zelf de touwtjes in handen te nemen.

Zo verover je je crush via WhatsApp

Je hebt dit weekend nummers uitgewisseld met je grote crush maar nog niets van hem gehoord? No worries, dit is dé perfecte kans om zelf de touwtjes in handen te nemen. Ga niet liggen huilen in een hoekje maar volg deze vijf simpele stappen om hem in no time voor jou te winnen.

1. Stuur als eerste


Het feit dat je hem stuurt voor hij zelf de kans gekregen heeft, geeft je nu al extra bonuspunten. Echt waar! In tegenstelling tot wat je misschien denkt, zijn jongens zelf ook niet zo goed met grappige oneliners. Hij zit waarschijnlijk even hard te stressen over wat ie nu moet sturen als jij. Het enige verschil: hij speelt een spelletje FIFA terwijl hij erover nadenkt.

2. Stel niet te veel vragen


Tussen ons gezegd en gezwegen, hij kan zijn aandacht waarschijnlijk maar twee vragen lang vasthouden. Boys will be boys... Vermijd dus te veel vragen en maak er iets grappigs van, of geef hem een complimentje. ‘Leuk mopje maakte je vandaag in de les! Waar heb je geleerd om zo grappig te zijn? ;-)’, bijvoorbeeld.

3. Maak hem aan het lachen


Iedereen houdt van een beetje humor. Zorg er dus voor dat hij helemaal verliefd wordt op je funny side door af en toe een grappige anekdote te vertellen of een flauw mopje te maken. Laat je huiswerk vijf minuten links liggen en ga op zoek naar een leuke foto of gif die perfect de situatie uitlegt. Ieder meisje dat een jongen kan laten lachen, heeft sowieso de strijd al gewonnen.

4. Stuur geen nieuw berichtje vooraleer je antwoord hebt


Hoe verleidelijk het ook is, geef je crush de nodige tijd om te antwoorden. Het laatste wat je wil, is wanhopig overkomen.

5. Wees jezelf


Door je anders voor te doen dan je bent, werk je jezelf op termijn alleen maar meer in de nesten. Het mooie aan een berichtje is dat je de tijd kan nemen om een deftige reactie te geven zonder dat je zenuwen de bovenhand nemen. Het is de ideale manier om je ware aard te tonen en te zeggen wat je écht voelt. Wees dus gewoon je awesome zelf en laat je fantastische persoonlijkheid de rest doen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '