Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
PA Wire URN:26496290 + PHOTO NEWS

Calvin Harris reageert voor het eerst op de breuk met Taylor Swift

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Nadat gisteren het schokkende nieuws bekend werd gemaakt dat Taylor Swift en Calvin Harris aka Adam Wiles niet langer een koppel vormen, zijn er nu nieuwe details opgedoken over de reden van de breuk. Adam heeft ondertussen zijn stilzwijgen verbroken via Twitter.

“Veel liefde en respect”

Volgens een bron was Calvin aka Adam (32) toch niet zo verliefd op Taylor (26) als aanvankelijk gedacht: “Hij vond haar echt heel leuk. Taylor was niet echt het type waar hij in het verleden al mee gedatet had en dat vond hij net leuk. Wat hij zo tof vond aan Taylor is dat ze zo onschuldig is en zo’n goed hart heeft.”

Na enkele maanden verloor Adam zijn interesse in Taylor, maar hij heeft nog geprobeerd om de relatie te doen werken.

Maar de liefde was duidelijk groter aan Taylors kant. “Na enkele maanden verloor Adam zijn interesse, maar hij heeft nog geprobeerd om de relatie te doen werken”, aldus de bron. “Ze hadden gewoon niet erg veel raakvlakken. En het toeren en reizen hielp daar ook niet bij. Ze leken wel meer vrienden dan geliefden. Hun vriendenkringen verschilden ook heel erg van elkaar.”

Maar verwacht geen anti-cheating song van Taylor. “Er zijn nooit andere meisjes in het spel geweest. Hij heeft haar nooit bedrogen. Ze waren gewoon geen goede match.”

Hij heeft haar nooit bedrogen. Ze waren gewoon geen goede match.

Een andere bron weet dan weer dat Taylor erg teleurgesteld was in Adam. “Ze had het gevoel dat hij er niet was voor haar. De relatie evolueerde niet zoals zij het wou. Taylor had het gevoel dat ze niet serieus werd genomen en dat hij haar niet steunde wanneer zij hem nodig had. De kans dat het ooit terug goed komt, is dus klein.”

De kans dat het ooit terug goed komt, is klein.

Maar van bad blood is er gelukkig geen sprake. Zo tweette Adam gisteren onderstaande boodschap, die Taylor prompt retweette.


https://twitter.com/CalvinHarris/status/738499678296121344

Geen idee of de twee ooit besties zullen worden, maar een break-up zonder slaande deuren is al een goed begin.

Nog meer leesvoer voor fans van Taylor:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '