Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© David Dvoracek via Unsplash

Van romantiek tot erotiek.

De 6 beste apps voor langeafstandsrelaties

Margo Verhasselt

Ah, de liefde. Het kan zo mooi zijn. Maar als jouw hartendief kilometers bij je vandaan woont, is het niet altijd even evident om de vonk aangewakkerd te houden. Godzijdank voor technologie in dit geval. We sommen enkele apps op die je liefdesleven een duwtje in de rug geven. Alsjeblieft, dankjewel.

Couple Game

Altijd al willen weten hoe goed je partner je echt kent? Dan is deze app iets voor jullie. Je kan uren lang quizzen over van alles en nog wat. Denk aan favoriete gerechtjes, films, manieren om intiem te zijn en nog véél meer.

Download via Google Play of via de App Store.

Between

Between combineert het beste van twee werelden: de app is zowel een agenda als een plek waarop je leuke berichtjes naar elkaar kan sturen. Je kan leuke foto’s opslaan, belangrijke data én gratis met elkaar bellen.

Download via Google Play of via de App Store.

Honi

Mag het er al wat pikanter aan toe gaan? Dan is Honi iets voor jullie. De app gaat te werk met kaarten. Daarop kan je elkaar erotische tips geven én elkaar uitdagen. Mag het nog dat tikkeltje meer zijn? Dan kan je elkaar ook punten geven op hoe goed je scoort op bijvoorbeeld romantiek en seksualiteit.

Download via Google Play of via de App Store.

WhenDo

Wonen jij en het lief in andere tijdzones? WhenDo zoekt dan voor jou naar hét ideale moment om elkaar eens op te bellen. Uiteraard, je zou dat ook zelf kunnen uitpluizen met de klok op je telefoon. Maar WhenDo is schattiger. Want je krijgt er gratis en voor niets een foto van jouw amour pour toujours naast geplakt. En zeg nu zelf, dat is toch veel beter dan zo’n saaie analoge gsm-klok?

Download via de App Store.

Kast

Samen gezellig Netflix & chill’en maar dan vanop een afstandje? Dat kan. Kast zorgt ervoor dat jullie gezellig jullie favoriete series en films samen kunnen blijven kijken, maar dan apart! En onder het mom ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, kan je in totaal tot twintig vrienden uitnodigen om je scherm te delen.

Download via Google Play of via de App Store.

Gottman Card Decks

Het Gottman Instituut (opgericht door man en vrouw dr. John en Julie Gottman) gebruikt op onderzoek gebaseerde bevindingen als basis voor hun verschillende best-selling zelfhulp en relatie boeken, en hun app is net zo goed onderbouwd. Wat mag je verwachten? Veertien kaartensets met meer dan duizend flashkaarten, activiteiten zoals ‘Love Maps’ om je partner beter te leren kennen, date night ideeën en kaarten om je intimiteit mee te verbeteren.

Download via Google Play of via de App Store.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '